You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Hz. Muhammed'i bul öldür!

Profesör
İngiltere bu oyunu konuşuyor.Müslümanları öldürerek puan toplanan oyun internetten ücretsiz indiriliyor.

Kullanıcıların Müslümanları öldürerek puan topladıkları ‘Müslüman Kıyımı’ adlı oyunun internet sitelerinden bedava indirilmesine izin verilmesi tartışma yarattı

İngiltere Müslümanlar Konseyi yetkilileri, tüm dünyada Müslümanlara antipatinin arttığı bir dönemde “Müslüman Kıyımı” isimli bu oyuna herkesin ulaşmasına engel olunmamasının büyük sorumsuzluk olduğunu söyledi.

Amerikan kahramanı

Yetkililer, gençleri ve çocukları Müslümanları öldürmeye teşvik eden oyunun “kabul edilemez” olduğunu vurguladı. Oyunda kullanıcılar, paraşütle Ortadoğu’ya indirilen “Amerikan Kahramanı”nı yönetiyor.

Ladin ve Hz.Muhammed(s.a.v) aynı kefede

Oyunun ilk aşamalarında kendilerinden, “Tüm Müslüman erkek ve kadınları öldürmeleri” istenen kullanıcılardan, daha sonraki aşamalarda El Kaide lideri Usame Bin Ladin ve Hz. Muhammed’i bulup öldürmeleri isteniyor.

Son aşamada Allah hedef

Son aşamada “Allah’ı da öldüren” oyuncu, oyunu başarıyla tamamlamış oluyor. Oyunu tasarlayan “Sigvatr” takma isimli programcı ise, “Bu sadece eğlenceli bir oyun” dedi.

Allah hepinizi ıslah etsin ..öyle bir gün gelsin ki müslüman olmadığınız için utanın kendinizden !!!
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
RE: Hz. Muhammed'i bul öldür!
Allah belalarını versin
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
Cvp: RE: Hz. Muhammed'i bul öldür!
(A) (N) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Allah belalarını versin

BELA OKUMAYALIM DA

ALLAHA HAVALE EDELİM O HERŞEYİN EN İYİSİNİ BİLENDİR...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 25-09-2008, Saat:08:39 AM, Düzenleyen: *Rabia*.
General
Başka şey beklenmez zaten bu ingilizlerden Rabbim verecektir hakettiklerini...
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
rabbim ıslah etsin bunları

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.