You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Hz Adem in yaratılışı ve Hz Muhammed

Hz Adem in yaratılışı ve Hz Muhammed

Acemi Üye
RE: Hz Adem in yaratılışı ve Hz Muhammed
Alıntı:"Senin incil indirilmedi" iddian cevaplandımı? evet... Buradan yanlış bildiğini gördünmü, ona itirazun varmı hala bunu söylersin sevgili kardeşim. Yazışmanın amacı budur. Yoksa, sen orda yanlışını gördün diye başka yanlışlar aramaya çalışmak ve bu konuya cevap vermeden yazmak iyi niyet sınırları içinde olmaz.
cevaplanmadı İNCİL diye bir kitap indirilmedi. zaten İSA mesih 30 lu yaşlarında başlamış göreve 33 ünde göğe alınmıştır. ama yok arkadaşım İNCİL diye bir kitap indirildi biz böyle iman ediyoruz diyorsan o başka. gelelim zebur a vahiy diye bildiğin zebur. Davut peygamberin Alahı öven şiir ve kasidelerinden oluşur

zebur 3 bölüm

Ya RAB, düşmanlarım ne kadar çoğaldı,
Hele bana karşı ayaklananlar!
2Birçoğu benim için:
“Tanrı katında ona kurtuluş yok!” diyor. Sela
3Ama sen, ya RAB, çevremde kalkansın,
Onurum, başımı yukarı kaldıran sensin.
4RAB’be seslenirim,
Yanıtlar beni kutsal dağından. Sela
5Yatar uyurum,
Uyanır kalkarım, RAB destektir bana.
6Korkum yok
Çevremi saran binlerce düşmandan.
7Ya RAB, kalk, ey Tanrım, kurtar beni!
Vur bütün düşmanlarımın çenesine,
Kır kötülerin dişlerini.
8Kurtuluş RAB’dedir,
Halkının üzerinde olsun bereketin! Sela
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Alıntı: Ben islamın esiriiyim, müslümanım. O nedenle benim kaynağım kurandır.

ben ise Tüm evreni yaratan Yüce yaratıcıya iman ediyorum. belli bir kalıba değil.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Alıntı:İsa peygamber bizimde iman ettiğimiz peygamberlendir. Fakat İsa kendisi müslüman ve tebliğ ettiği dinde islamdı. Bu nedenle, İsa mesih bunu söylemez. İşte bu bozulan incile sokulan bir şirk kavramıdır.

kırmızı bölüme sadece gülmek geliyor

2- İsa tek kurtuluş yoludur, çünkü yalnız O günahlarımızın bedelini ödeyebilir (Romalılar 6:23)

Ne güzel değilmi, sizlerin günahını başka birinin ve özellikle İsa peygamberin ödemesi. Bu mudur mantıklılık, akıllılık. İsa Meih sizin günahınızı niçin ödesin? Kime karşı ödesin. İsa günah ödeyen birisi ise nasıl oluyorda ilah olabiliyor? Bir ilah günah ödermi, ödetirmi?

Ona iman eden tabii siz İMAN ı tam kavrayamadığınızdan anlamsız gelebilir size.. kurban bayramlarında gariban kurbanları ne maksatla kesersiniz???
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.