You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Hz Adem in yaratılışı ve Hz Muhammed

Hz Adem in yaratılışı ve Hz Muhammed

Acemi Üye
RE: Hz Adem in yaratılışı ve Hz Muhammed
Alıntı:Önce Muhammed aleyhisselâmın nûru alnına kondu.

burada Hz muhammede insandan daha farklı bir sıfat yüklenmiyormu?
bize öğretilen Hz muhammed Allahın sizin biizm gibi bir kulu ve ayrıca bir peygamberi olduğu idi. ama yukardaki açıklamadan daha ilk insan yaratılmadan Hz muhammedin bir türlü Allah katında olduğu gibi bir anlam çıkarılıyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
en son peygamber olarak gonderılmıs olması,dıger peygamberler sadece belırlı kavımlere gondrılmısken hz.muhammedın butun aleme gondrılmıs olması,Allah ın kur an da " bız senı alemlere rahmet olarak gonderdık" dıye buyurması vs vs.
hz.muhammedın dıger ınsanlardan ustun oldugunun bır kanıtı degıl mı?
sen hıc dusundun mu;nıye en son peygamber olarak hz. muhammed sav gonderıldı?
nıye kur an da bu kadar ovuluyor?
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bu konuları nıye bu kadar didikliyorsun?
ozellıkle de ince hassas konuları secıp getırıyorsun?
gercekten merak ettgı ıcın soran bır musluman mısın yoksa bu ınsanları zayıf oldugu konuları bularak sıkıstırayım dıye dusunen bı gayrımuslım mı?
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 21-06-2012, Saat:02:49 PM, Düzenleyen: taha yusuf.
Profesör
BENIM INANCIM SAGLAM ELHAMDULILLAH AMA SENINKINDEN SUPHELENIYORUM:ZAYIFLIGINDAN SUPHELENMIYORUM,YOKLUGUNDAN SUPHELENIYORUMgülücük

en ıyısını Allah bılır..
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 21-06-2012, Saat:03:06 PM, Düzenleyen: taha yusuf.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.