You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Hristiyanlık batıl din(Tahrip edilmiş)

Hristiyanlık batıl din(Tahrip edilmiş)

Forumcu
RE: Hristiyanlık batıl din(Tahrip edilmiş)
Beni şöyle, böyle ile suçlayacağım diye, hakaretin dibine vurmuşsun.

Eh, ne yapalım.

İdrak-ı meal bu küçük akla gerekmez,
Zira bu kantar, bu kadar sıkleti çekmez.

Siz iyi bilenler olun, iyi gören, iyi anlayanlar olun. Kendinizce nüzul sebebine takılı kalıp, Allah 'ın güç, kuvvet, irade, talep, taktir ve tanzimine aykırı hallere bürünün.

Cennet-i âlanın kapısı önünde ilk sıralarda bekleyen, içeri ilk girecekler olun.

Ehli kitabı da atın cehennemim dibine.

Genelleme yaparak, kendi gözünüzdeki merteği göremeyecek kadar kör, karşıdakinin gözündeki saman çöpünü farkedecek kadar alimler olun ve işiniz rast gelsin.

Müftü bey bana demiş kafir.. !
Ben de ona diyeyim Müslüman.
Yarın huzur-u mahşerde ikimiz de çıkarız yalan.
Zira ne ben kafir, ne de müftü Müslüman..!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Allah ehli kitap i kadınlar ile akrabalığı emretmiyor onlarla evlenmeye ruhsatlı(izinli olduğumuzu bildiriyor neden çarpıtıyor kendini haklı çıkarmak için Allahu tealanın ayetlerini araç ediniyorsun bu ne curret ne cesaret.
Bakın herkonuya sıkıştığınızda aynı tekerlemeyi yazıp durmuşsunuz Allah için kimseye davet yapmak gibi bir maksadınız yok açtığınız tek konu saçmalık ötesi başlık ağaç diyince aklınıza ne geliyor!
Burda ihtilaf ettiklerin kafir değil müslüman git kafirlerle ateistlerle muğraş onlara karşı yaz.Tarikattaki kadınlar şeyhlerine resmen tapıyor şeyhin vahiy almıyor kimin cennete cehenneme gideceği belli Allah zaten kararını vermiş bildirmiş yeni bir söze ihtiyaç yok oku öğren.
Ben sana cahil diyorum CAHİL Benim 10 yaşındaki oğlum bu meseleleri biliyor azcık utan hala yarışıyorsun git iyallah evinin işine bakTesettürünü düzelt takvanı geliştir erkeklerle yazışmak ilmi tartışmaya kalkmak sanamı düştü senin şeyhin sana bunumu öğretti rezillik!
﴾nisa 115﴿
Yolun doğrusu kendine apaçık belli olduktan sonra Resûlullah’a karşı çıkan ve müminlerin yolundan başkasını izleyen kimseyi saptığı yönde bırakırız ve onu cehenneme atarız. Orası varılacak ne kötü bir yerdir!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Ehli kitap şuan bütünüyle kafirdir cehennemliktir bu nas ile sabittir nassı inkar edende kafirdir bunu da öğren.
Ehli kitap dediğin amerikalı sırp rus erkekler suriyede afganistanda müslümanların karısına kızına çocuğuna tecavüz ederken bu hassasiyetin yüzde birini gösterdinmi ?Hala erkeklerle laf dalaşı yapıp dinmi öğretmeye kalkıyorsun!

Ehli kitaptır osmanlıyı yıkan filistini yakan!
Ehli kitapın avkatı ehli sünnetin düşmanı!
﴾nisa 115﴿
Yolun doğrusu kendine apaçık belli olduktan sonra Resûlullah’a karşı çıkan ve müminlerin yolundan başkasını izleyen kimseyi saptığı yönde bırakırız ve onu cehenneme atarız. Orası varılacak ne kötü bir yerdir!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 31-01-2019, Saat:03:23 PM, Düzenleyen: Abdulhamithan.
Forumcu
İnsanlara kendi halini menkıbe ediyorsun anlatıyorsun ne ibretliksin!
Kimne yaptı Allah biliyor sen kimsinki ahkam kesebilesin manasını bilicek makama erdinmiki? ama sen artık diyoloğu kes benle bence Allah erkekler ile budenli diyoloğundan razımı sence?Git bacı git ümmetin derdi başka sizin derdiniz başka !haram helal kadın erkek demeksizin şirretlik yapmanın günahını hesap et ALLAHTAN KORK ve git Allah sana hidayet etsin git Allah seni islah etsin git Şerrinden Allaha sığınırım git şeytanın vesvesesine kapılıp haddi aşan Allah için GİT!
Neuzubillah git şeytanlaşmada git!
﴾nisa 115﴿
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 31-01-2019, Saat:04:58 PM, Düzenleyen: Abdulhamithan.
Forumcu
Sözün dişisi, erkeği olmaz.

Hak ve hakikat adına konuşacak isen, "EDEP YA HU"...

Hakaret, aşağılama, hakir görme.. Neden bu öfke, bu sinir.?

Gaflet ile Hakkı buldum diyenler, er yarın Hakkın divanında belli olur.. Benim cinsiyetimin hiç bir önemi yok. Ve sen büyük gaflet içerisindesin...! Ben bunu gördüm.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
cosmos insanların öfkelerine hassas noktalarına basıp onları haktan uzaklaştırıp batıl fikirlerini saçanlar evet şeytandır fure şeytanlaşma nasihatını hakediyor
Yeniliyoırum şuan ehli kitap olanların hepsi cehennemlik bunun delilide var zaten bu ümmetin ittifak ettiği bir şey aksinide söyleyen yok bir kaç zındık dışında bunu bilememen normal ama öğrenmende kolay araştır öğrten malesef şuan vaktim yok en basitinden cami hocasına sor gülücük
﴾nisa 115﴿
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.