You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

hoşgörü değil bu.......

hoşgörü değil bu.......

Forumcu
hoşgörü değil bu.......
reyyan sana sorduğum soruyu yanlış anladın açıklamasını burada yapayım. odanda bir sinek görsen belki acır dokunmazsın. ama sivrisinek görsen vurur öldürürsün.
ve hoşgörülü tüm forum üyeleri!!
hoşgörü yanlış yolda olup zararı dokunmayanlar içindir. banlanıp, görevinin yarım kalmasından korktuğu için kibar olmaya çalışan; Allahı Resulünü islamı aşağılayan kişilere hoşgörülü olmak ona destek olmak anlamına gelir. onun gibi olmak anlamına gelir.
şu höşgörüyü anlayın artık.
daveti anlayın.
tebliği anlayın.
o dinsizlere hoşgörü, islama vurulan darbedir. kendinize söyletmeyeceğiniz sözleri Allaha ve Resulüne söyletiyorsunuz. Allahtan korkun. yetki sizdeyse hesapta size ve sessiz kalan üyelere sorulur.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: hoşgörü değil bu.......
Hoşgörü, insan olana yapılır, insan kılığında ancak hayvandan da daha aşağı olanlara yapılmaz. Hele hele bu hayvandan daha aşağı olan kimseler Allaha hakaret edenlerden oluyorsa asla hoş görülmez/görülmemeli...
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
gelen insanin.niyetini gormeden nasil banlayalim. biz belki bi faydamiz olur dogru yolu bulur diye iyi niyet gosteriyoruz. ama tabi onun da bir siniri var
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Dünkü mesajında allah var olabilir Isbat ederdeniz inanırım tarzında bir mesaj yazmıştı gayet iyi niyetli gozukerek
Bende ona binaen fırsat verdim.
Uyarı da yaptım hakaret etmedigin sürece kalabilirsin diye
Ben insanların kalbini bilemem anca yazdiklarindan taniyabilirim
İyiki o mesajları yazarken forumda dgilmisim
Ben elez kadar kibar olmazdim
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Hoşgörü, sabır demektir, tahammül, erdem, katlanmak demektir. Aynı ortamda, aynı şartlarda yaşayan eşit insanlar arasında ekseriyetle yaşanır...Eğer biri dinime, inancıma, hakaret derecesinde saldırıyorsa kusura bakmasın buna karşı tölerans hoş görü değildir..bunun adı belki başka bir şeydir..hiç kimse kusura bakmasın o hak ettiği cevabı alacaktır..

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
Sabırla takip ediyoruz.Belki samimidir ,bir şeyler öğrenmek istiyorlardır , bir fikir alışverişi yapmak istiyorlardır diye bekliyoruz.Bunun suistimal edilmesi bizim dahada dikkatli olmamız gerektiğini hatırlattı.
Burada kimse Allah c.c Peygamber sav. ve peygamberlere Kuran'ı Kerime asla hakaret edemez. Böylerine yer yok burada.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
aslında biraz sabır.. geçen gün tv de izledinizmi? hangi ülkede hatırlamıyorum..2 üniversiteli öğrenci bir tez hazırlamak için bir tiyatro kurguluyorlar..biri müslüman gibi giyinip kalabalık bir durakta bekliyor diğeri gelip sataşıyor..işte sen burda olamazsın törerist vs dini saldırı yapıyor

ve orda bulunan oranın vatandaşlarından biri çocuğu yumrukluyor ve şunu sarf ediyor sen insanları görünüşü ve dini ne olursa olsun dışlayamazsın diyerek müslüman görünümlü çocuğu savunuyor...

gerçek yaşanmış bir durum..yani bu dünyada müslümanları yeri geldiği zaman savunan hristiyan varsa biz müslümanlarda bize saldırı olmadığı sürece sınırı aşmayacak şekilde onları gözetmeliyiz .. yine yeniliyorum sınırlar çerçevesinde ve benim inancıma saldırmadığı sürece yaklaşımların yumuşak olmasından yanayım
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 12-11-2014, Saat:12:07 PM, Düzenleyen: €L€Z.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.