You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
hoŞ itiraLar
Fazla kilolarindan sikayet edip akupunktura gitmeye karar veren tombik anneme babamin yorumu: "Sana bu saatten sonra insaat civisi caksak fayda etmez hanim." O gunden beri kusler barismalarini bekliyoruz.

Annem babamin icki icmesine tepki gosterir her zaman. Babam arkadaslariyla icerken bir gun arkadasi "Maydonoz al yenge anlamaz." demis. Ve gecenin bir yarisi bizi gulme krizine sokan son. Ayakta zar zor duran bir baba ve elinde bir demet maydonoz.

Agriyan dizim icin devlet hastanesine gidip gelirken siraydi randevuydu rontgendi MR'di kan tahliliydi kostururken gunler gecti ve ben sonuclari doktora gosteremeden dizimin agrisinin gectigini farkettim. Tip ilerledi dedikleri bu olsa gerek!

Babamin karsi komsusu hakkinda yorumu: "Bu adam da cok kilibik. Ben ne zaman balkonu yikasam o da camasir asiyor." Canim babam eski kazak erkeklerden kim kaldi senden baska!

Haftanin 5 gunu disaridan yemek isteyen geri kalan iki gunde de makarna ve tavuk disinda bir sey yapmayi beceremeyen karim dun aksam Yemekteyiz programina basvuracagini soyledi. Hala guluyorum.
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
RE: hoŞ itiraLar
ikincisi iyiymiş :D :D
ben kendi hayatımı da yazayım buraya katıla katıla gülün madem Big Grin :D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bende yazabilirim biliyosun hayatım ansiklopedi benim 11 ciltlik )

Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
evet özellikle sanal alem maceralarına bayılıyorum, takipçinim :D :D
bu arada bana ev buldun mu buldun mu ne zaman komşu oluyoruz :D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
sanal alem mi:D yanlış anlarlar bak öyle deme:D

var bi tane ama begenmedim dur hele )

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 08-02-2011, Saat:06:28 PM, Düzenleyen: iLahi_aŞk.
Profesör
Babamin karsi komsusu hakkinda yorumu: "Bu adam da cok kilibik. Ben ne zaman balkonu yikasam o da camasir asiyor."

bu adam hıc kılıbık degılmıs anladıgım kadarıyla:D
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
:D aslında 2 itiraf daha vardı ama koyamadım onlarda güzeldi sende hemen anlayabilirdin Big Grin

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.