Programımıza hoşgeldin hoca, n’aber?
Hoca - Hoşbulduk, sağolun!
Sunucu - İlk sorum şu hoca: N’olacak bu memleketin hali?
Hoca - Efendim şimdi memleket
(Sunucu, Hoca’nın lafını keser.)
Sunucu - Evet çok güzel konuştunuz hoca. Şimdi ikinci soruya geçiyoruz: Sizce halk ile İslam arasında bir engel var mı?
Hoca - Efendim, şimdi halk
(Sunucu, yine Hoca’nın lafını keser.)
Sunucu - Evet, yine çok güzel konuştun hoca! Zaten sizin de bizim gibi düşündüğünüzü biliyorduk da; sırf spor olsun diye bir kez daha sormuş olduk Son sorumuz da şu hoca; Sarımsağı saklasakta mı saklasak, yoksa sarımsak, tak tak
ve lak lak Hoca?!
Hoca - Af buyrun, anlamadım?!
Sunucu - Siz zaten neyi anlıyorsunuz ki? Gayet açık soru, kıvırmadan net cevap verin lütfen!
Hoca - Efendim, şimdi sarımsak
(Sunucu, bir kez daha Hoca’nın lafını keser.)
Sunucu - Ne sarımsağı ulan, bırak şimdi sarımsağı soğanı Açıkca cevap ver: Sen şeriatçı mısın, simitçi misin?
Hoca - Sakin olun lütfen!
Sunucu - Ne? Ne! Sakin mi oliyim? Üzerime gelme! Zaten siz hep böylesiniz, hemen saldırırsınız. Ne istiyorsunuz bizim gibi masum çağdaşlardan. Nöbetçiler, nöbetçiler çabuk olun, hücum!. Tüm ları asalım ışıkları söndürün, söndürün ki astığımızı kimse görmesin Türkiye Çağdaştır. Kahrolsun Şeri. ahhh aaahhhh!.
(Çağdaş, sözünü bitiremeden ölür.)
.
(Ertesi Gün Gazetelerde
- Yazıyooor, yazıyoor! Şeriatçı katliamı yazıyor! ve gerici Hoca, televizyon ropörtajında masum spikerin ölümüne sebep oldu!
- Yazıyooor! Katil ve cani Hoca’nın örgüt bağlantısı!
- Yazıyooor! Kaniçici Hoca’nın bağlantısı olduğu iddia edilen, namaz kılan, sakallı ve başörtülü 65 milyon insan yakalandı, yazıyoor! Halk hepsinin asılmasını istiyor!
- YAŞASIN DEMOKRASİ VE ELHAMDÜLİLLAH BİZ DE MÜSLÜMANIZ YANİ!..
![[Resim: urjn1.jpg]](http://t1311.hizliresim.com/1h/p/urjn1.jpg)
bende aynı begeniyle okumuştum...repler için ayrıca tşk ederim