You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Hınzır Eti Ve Bilmedikleriniz

Hınzır Eti Ve Bilmedikleriniz

هل أنا حقاً أنا ؟
RE: Hınzır Eti Ve Bilmedikleriniz
Bu arada yanlış gördüğün bir yazım olursa yazımı silebilirsin cennet gülü kardeşim benim için hiç sorun değil, mühim olan kalpler kırılmasın
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
[/quote]

Son ikisini değil sadece sonuncusunu kabul etmiyorum kabul etmiyorum derken de haram ve helal konularında kabul etmiyorum ve kabul etmeyen bir çok alim de var
[/quote]

Ehli sunnet vel cemaat e gore hepsini kabul etmek zorundasiniz itikad konusunda zayif kalmayiniz
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
Ehli sünnet'in bunu kabul ettiğini araştırarak, kitap ve sünnetten delillerini görerek mi söylüyorsunuz yoksa taklit ile mi söylüyorsunuz?
Eğer taklid ile söylüyorsanız bu bir ilim ifade etmez ve beni bağlayıcı kılmaz keza sizi de öyle.
Eğer ehli sünnet kabul etti diyorsanız öncelikle ehli sünnetin içini nasıl doldurduğunuzu söylemelisiniz ki bana göre bunun şeri delil olmadığını söyleyen yani sizin tabirinizle kabul etmeyen Allah, onun elçisi ve ashabı ve mütekaddim imamların cumhurudur.
Burada iki paradox var ya size göre ehli sünnet benim anladığım ehli sünnetten farklı ya da siz ehli sünnettin bu konu hakkındaki sözlerinden habersizsiniz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 15-03-2016, Saat:10:42 AM, Düzenleyen: kalemşör.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.