You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Hınzır Eti Ve Bilmedikleriniz

Hınzır Eti Ve Bilmedikleriniz

Yönetici
RE: Hınzır Eti Ve Bilmedikleriniz
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
kalemşör bu forumdan ayrılış sebebiniz buydu, büyük bir tartışma ile..Hala yarayı kaşımaya devam ediyorsunuz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Kalemşör, Ehl-i sünnet vel cemeatte Kur'an, Sünnet, İcma-i ümmet, kıyası Fukaha vardır.. siz son ikisini kabul etmessiniz.. Kabul etmeme durumunuzu Ehl-i sünnet üzerinden giderek isbat etmeye delillendirmeye çalışmayınız.i.. Eğer mensubu olduğunuz Zahiriyyeliğe ait bilgileri paylaşacaksanız, formumuzda Mezhepler bölümü vardır, konularınızı orada paylaşabilirsiniz.. kimsenin yapmaması gerektiği gibi, burada nakıs bilgilerinizle müctehitleri yarıştırmayınız..

Biri Ehl-i sünnet vel cemeate göre bir şey paylaşıyor , onu kendi mezhebinize göre sabota etmek için elinizden geleni kimseye farkettirmeden yapmaya çalışıyorsunuz..bu bir uyarıdır..

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 13-03-2016, Saat:08:05 PM, Düzenleyen: Gül-i Cennet.
هل أنا حقاً أنا ؟
Siz kimsiniz tanımıyorum ama bana bir soru sorulduğunda düşüncemi söylemekte özgür olmalıyım diye düşünüyorum sonuçta bütün görüşleri aktarmış ben böyle düşünüyorum demişim, bunda ne gibi bir sakınca var? Bu sitede kendilerinden başka herkese kafir diyen yahut sünneti yok sayan yahut entelektüel kimliği ile bile yazanlar var iken benim gibi mutedil olmaya ve hoş görülü olmaya çalışan birisinin kendi inandığını belirtmesinde bir sakınca olduğunu sanmıyorum
Tabi ki takdir site yöneticilerinindir uyarı gelirse yazmayabilirim hiç sorun değil kardeşim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Siz kimsiniz tanımıyorum ama bana bir soru sorulduğunda düşüncemi söylemekte özgür olmalıyım diye düşünüyorum sonuçta bütün görüşleri aktarmış ben böyle düşünüyorum demişim, bunda ne gibi bir sakınca var?

İbn-i Hazım görüşü bu doğrultudaır diyeceksiniz, sizin görüşünüzdiye bir şey yok
Bu sitede kendilerinden başka herkese kafir diyen yahut sünneti yok sayan yahut entelektüel kimliği ile bile yazanlar var iken benim gibi mutedil olmaya ve hoş görülü olmaya çalışan birisinin kendi inandığını belirtmesinde bir sakınca olduğunu sanmıyorum

İnandığınız görüşünZahiriyyelik görüşü olduğunu belirteceksiniz..

Kafirin, Hiristiyanın Entellektüelin görüşleri gayet açık ve nettir, herkes bilir anlar, kendilerini ve mensubu oldukları izimleri gizlemezler..

Tabi ki takdir site yöneticilerinindir uyarı gelirse yazmayabilirim hiç sorun değil kardeşim

Yazacaksanız kendi mezhebinize dair bilgileri başka bir başlık altında belirtin inş..Tşk.
.

Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
Peki kardeşim dikkate alacağım teşekkür ederim ama şu nüansı belirteyim yanlışlık olmasın bizim mezhebimiz imam Ahmedin imam şafiinin İbn hazmın davudun imam malikin ve ehli hadise temessük etmiş diğer mezhep imamları nın yoludur, hepsi bizim için değerlidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Son ikisini değil sadece sonuncusunu kabul etmiyorum kabul etmiyorum derken de haram ve helal konularında kabul etmiyorum ve kabul etmeyen bir çok alim de var

Edersiniz etmezsiniz, Ehl-i sünnet kabul eder ve burası Ehl-i sünnet mahallesi..Mezhep yarıştırma mahallesi değil..Selametle

Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
Güzel kardeşim bu şekilde sert konuşmanız sizin gibi bir hanımefendiye yakışmıyor, Allah hatalarımızı düzeltsin.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.