Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Hilal Görüldü! Kurban Bayramı 26 Ekim 2012 Cuma Günü !
Hilal Görüldü! Kurban Bayramı 26 Ekim 2012 Cuma Günü !
SubHane RabbiyeL aLa...
pıyasadakı ılahıyat profesorlerının hepsı dıyanette gorev yapmıs olanlar.onların da ne soyledıklerı apacık ortada zaten.
neysekı bayramın bırıncı gununu kurtarmıs olmasak da ıkıncı ucuncu ve dorduncu gununu barı kurtarmıs vazıyetteyız.:D
Kanunun kuruma, kurumun da imama sirayet eden ideolojisi gereği bugün, devletin bölünmez bütünlüğünü imanından önceleyen imamların varlığı da pek şaşırtıcı olmasa gerek. Evet, İslam’ın “bir insanı öldüren bütün insanları öldürmüş olur” düsturunun aksine birbirini öldüren vatan evlatlarından bir kısmına minberden lanet, diğer kısmına rahmet okuyan imam sayısı hiç de az değil…
Vicdanî red bir ülkenin üniforması ile askerliği değil savaşı ve silahı topyekün reddetmektir. Vicdanî reddin direğinden dönmüş bir Müslüman olarak diyanetin “vicdani red” fetvasını reddetmiyorum, ben diyanetin kendisini reddediyor ve “Lekum dinikum ve liye din*” diyorum!
…
SubHane RabbiyeL aLa...
bizimkiler yarın kutlıycak :D anneme okadar dedim bana dediyi şey şu defol git yine şeytan olup aklımızı karıştırıcak :D evde yemekler pişti dolmalar börekler vs.. :D
SubHane RabbiyeL aLa...
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi