You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

HİÇ REZİL OLDUNUZMU

HİÇ REZİL OLDUNUZMU

Forumcu
RE: HİÇ REZİL OLDUNUZMU
demekki varmışki bi alakası yazmışız..
Adminimi çok[/color][/font][/size] seviyorummmmmmmmmmmmmgülücük[color=#0000CD]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Cvp: HİÇ REZİL OLDUNUZMU
herneyse ortalık yatışsın.relaxx

:bikerede biz komşularla oturuyozs yaz günü.annem dedi ayşesena git bi çay yap gel.bende öffleye püffleye gittim.bi çay yaptım amma abdest suyu zannedersinizTongue:Tongue
bi koydum ki çayları herkes kaçıştı evinegülücük

tabi annemden bi ton fırça...:sOFF OFF ŞU ANNELERİN DİLİNDEN Bİ KURTULAMADIK..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: HİÇ REZİL OLDUNUZMU
anne ol senide görcez sanki farklı olucanda konuşuo bide:Daynı durumda sn olsan napardın kadını rezil etmişsin misafirlerine:D
Adminimi çok[/color][/font][/size] seviyorummmmmmmmmmmmmgülücük[color=#0000CD]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Cvp: RE: HİÇ REZİL OLDUNUZMU
marvalan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne o istemeyemi geliosun :D

yoooooTonguegülücük
hemen niye alındın ki üstüne sadece kahveni içcemSmile
Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
OFLU Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:OLMAM MI.AMA ANLATMAN.REZİL Mİ OLİYİM Bİ DAHASmile

okadar çokmu kızzzzicýnicýn

yok kız var bi kaç tane.ama anlatmam.gülücük
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
OFLU Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:OLMAM MI.AMA ANLATMAN.REZİL Mİ OLİYİM Bİ DAHASmile

okadar çokmu kızzzzicýnicýn

yok kız var bi kaç tane.ama anlatmam.gülücük

biz enayiyiz yani...anlat bak küserimböğğgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
Cvp: RE: HİÇ REZİL OLDUNUZMU
salihbey Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bende konu olsun dedim ama siz ne anlarsınız SmileSmileSmileSmileSmile zehra mervalan atmaca ne alaka yorumlarınız konuya

ya sana mı kaldı yorumlarımızın alakalı olup olmadığıböğğgülücük
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
aysesena Adlı Kullanıcıdan Alıntı:herneyse ortalık yatışsın.relaxx

:bikerede biz komşularla oturuyozs yaz günü.annem dedi ayşesena git bi çay yap gel.bende öffleye püffleye gittim.bi çay yaptım amma abdest suyu zannedersinizTongue:Tongue
bi koydum ki çayları herkes kaçıştı evinegülücük

tabi annemden bi ton fırça...:sOFF OFF ŞU ANNELERİN DİLİNDEN Bİ KURTULAMADIK..

en iyisini yapmışsınSmileSmilegülücük bidaha bidaha çay vermek zorunda kalmamışsın ben güzel yapiorum bidaha istiolar bidaha bidaha vs. okgülücükokgülücükokgülücükokgülücük
EZELDEN EBEDE GİDEN ALLAHIN DAVASIDIR MİLLİ GÖRÜŞ
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.