zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sorma canm ya kuruduğunda bi de görseydin beni turuncu turuncuydum
seniinkisinide okurken gülmekten öldüm
hele bide canlı göreydin zehracım

canımız sağolasun ne yapalım nazar işte çıkıo birşekilde
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sorma canm ya kuruduğunda bi de görseydin beni turuncu turuncuydum
seniinkisinide okurken gülmekten öldüm

giderayak işlerim var bitirilecek, 
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hiç yani kesin düşmüştürsevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:TAMAM ANLADIM BEN SİZ YÜRÜME ÖZÜRLÜSÜNÜZ BEN KARDA BİLE DÜŞMEM YAWWW
nazara geldim oflum
yürümeyi bilmem mi hiç karda ben de düşmedim hiç
HE CANIM YÜRÜYEMİYOM
BİR GÜN DÜŞERSEN NALARSIN.GERÇİ DÜŞMÜŞSÜNDÜR DE

YA OLMUŞTUR MUHAKKAK OLMAZMI HİÇ HELE Kİ KA KI Ş KIYAMETTE YA SİZE BEN BİR OLAY ANLATİM BİR SENE NÜFUS SAYIMI VAR ABLAMDA BALKONA ÇIKIYO BALKONUDA YENİYIKADIK BU EV TERLİĞİ İLE ÇIKMIŞ TERLİĞİNDE ALTI SÜPER KAYGAN NÜFUS MEMURU FELAN DA BALKONDA EVE GİRMEMİŞTİ ANAM ABLAMIN YAK BİR KAYIYIOR TEPETAKLAK YERDE ÖYLE KÖTÜT DÜŞTÜ Kİ NEYE UĞRADIĞIMIZI ŞAŞIRDIK NERDEYSE ABLAM NÜFUSTAN DÜŞECEKTİ GİDER AYAK AMA ÇO KFECİ OMUŞTU GÜLSEKMİ AĞLASAKMI KALA KALDIK ÖYLE BERBAT BİR ŞEKİLDE YAPIŞTI YERE
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok bak ciddi söylüyorum sandelyeden fialn düstüm ama yolda bir düşme olayı yaşamadım

BİZE SAKAR DİYENE BAK 

ezelisila Adlı Kullanıcıdan Alıntı:YA OLMUŞTUR MUHAKKAK OLMAZMI HİÇ HELE Kİ KA KI Ş KIYAMETTE YA SİZE BEN BİR OLAY ANLATİM BİR SENE NÜFUS SAYIMI VAR ABLAMDA BALKONA ÇIKIYO BALKONUDA YENİYIKADIK BU EV TERLİĞİ İLE ÇIKMIŞ TERLİĞİNDE ALTI SÜPER KAYGAN NÜFUS MEMURU FELAN DA BALKONDA EVE GİRMEMİŞTİ ANAM ABLAMIN YAK BİR KAYIYIOR TEPETAKLAK YERDE ÖYLE KÖTÜT DÜŞTÜ Kİ NEYE UĞRADIĞIMIZI ŞAŞIRDIK NERDEYSE ABLAM NÜFUSTAN DÜŞECEKTİ GİDER AYAK AMA ÇO KFECİ OMUŞTU GÜLSEKMİ AĞLASAKMI KALA KALDIK ÖYLE BERBAT BİR ŞEKİLDE YAPIŞTI YERE
O KIŞ GÜNÜNDE BALKON YIKAMAK KESİN SENİN İŞİNDİR 
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.