You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

HİÇ REZİL OLDUNUZMU

HİÇ REZİL OLDUNUZMU

Forumcu
RE: HİÇ REZİL OLDUNUZMU
bak bu gün köpekte aldım hemide alman kurdu aklın varsa bulaşma daha bi buçuk aylık ama elbet adam olur:D:D
Adminimi çok[/color][/font][/size] seviyorummmmmmmmmmmmmgülücük[color=#0000CD]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: HİÇ REZİL OLDUNUZMU
Ben Oldum Ya Bugün Kalabalık Bir Yerdeydik Arkadaşımla Arkadaşım Diye Başka Birinin Koluna Girmiş Gidiyom Rezil Oldum Resmen Ya Sonradan Fark Ettim Hemen Çıktım Kolundan:D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: RE: HİÇ REZİL OLDUNUZMU
SüKuNeT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben Oldum Ya Bugün Kalabalık Bir Yerdeydik Arkadaşımla Arkadaşım Diye Başka Birinin Koluna Girmiş Gidiyom Rezil Oldum Resmen Ya Sonradan Fark Ettim Hemen Çıktım Kolundan:D

YOK BİDE DEVAM ETSEYDİN REZİL Bİ DURUMMUŞ CİDDENicýn
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Cvp: RE: HİÇ REZİL OLDUNUZMU
SüKuNeT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben Oldum Ya Bugün Kalabalık Bir Yerdeydik Arkadaşımla Arkadaşım Diye Başka Birinin Koluna Girmiş Gidiyom Rezil Oldum Resmen Ya Sonradan Fark Ettim Hemen Çıktım Kolundan:D

banada oluyoo...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.