You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

HİÇ REZİL OLDUNUZMU

HİÇ REZİL OLDUNUZMU

General
RE: HİÇ REZİL OLDUNUZMU
evet rezil oldum buzlu yolda yürüyordum aheste aheste sonra kendimi kaldırıma yapışmış bi vaziyette buldum hemen toparlandım etrafıma baktım gülenleri gördüm sonra hiç bi şey olmamış gibi yürüdüm
not:çarşının ortasında gerçekleşti olay
hahhehehaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
SENDEN KORKAN SENİN GİBİ OLSUN ....
Adminimi çok[/color][/font][/size] seviyorummmmmmmmmmmmmgülücük[color=#0000CD]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
daha önceki postta da yazdım bu sitenin kızları yolda yürümeyi bilmiyor simayda düşmüşgülücük) ama çok komik oluyosunuz bea hele bazıları pat die iniyo aşağı öle oturup kalıyo yarılıyorum gülmekten ahauahahahahhaa
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Cvp: RE: HİÇ REZİL OLDUNUZMU
AtMaCa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:daha önceki postta da yazdım bu sitenin kızları yolda yürümeyi bilmiyor simayda düşmüşgülücük) ama çok komik oluyosunuz bea hele bazıları pat die iniyo aşağı öle oturup kalıyo yarılıyorum gülmekten ahauahahahahhaa

gülme komşuna gelir başına...gülücük inş. seninde başına gelirde görürsün...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
aysecim üzülme sen ben çelme çakıcam ona:D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
öölebi kıyarımki ayağı bile kırılır:DDD
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.