You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

HİÇ REZİL OLDUNUZMU

HİÇ REZİL OLDUNUZMU

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: HİÇ REZİL OLDUNUZMU
yok olmamış niyeki herkesin rezil olmasımı gerekiyo...

düşündüm düşündüm bişe bulamadım valla

ama düşünmeye devam ediyorum bulursan yazcam
Bunu ilk beğenen sen ol.
&gt;295457&lt;
Cvp: HİÇ REZİL OLDUNUZMU
sen düşünene kadar ben buldum seni.hani en son reyyanla buluştunuz ya.ben gelemedim hani.trafik ışıkları maceranız yok mu hatırladın mıSmile
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
kız orda ben yapılması gerekeni yapyım be deliii
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
olmadım olmadım dedim al işte bu gün taze taze rezil oldum.

bu gün bir akrabanın oğluyla yan yana geldim ışıklarda annem yanımda dedim anne bu biri ama kim...

sesli düşünüyom çocun yanında sora kim olduğunu buldum...dedim sennnn bizim hatice ablanın kardeşi değilmisin evet dedide sen kimsin bende dedim hacı aslıhanın torunuyum...ey dedi ben seni tanımadım eşşeklik ettim bende çocuğa ne dedim biliyomusunuz...eh dedim biraz öle oldu.çocun suratı görmeniz lazımdıSmiletabi bende kendimden utandım biraz
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
boşverrr ofluu:D buda gelir buda geçer
Adminimi çok[/color][/font][/size] seviyorummmmmmmmmmmmmgülücük[color=#0000CD]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
anam yok adama çok ayıp oldu
Bunu ilk beğenen sen ol.
&gt;295457&lt;
Cvp: HİÇ REZİL OLDUNUZMU
OHHHHHH CANIMA DEYSİN.REZİL OLDUN HEMDE AKRABANA.icýn
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
MüslümAnarşist
Lisede ders esnasında helada dumanlanırken biri gelip kapıya mors alfabesi gibi vuruyordu.. Ben de bizim arkadaş deyip küfür müfür edip, tersleyip kovdum..

Heladan gayet rahatlamış, ağzımda cigarayla büyük bir keyif ile, diğer yandan rahatımı bozan arkadaşa homurdanarak lavaboya doğru yol alırken aynadan bütün heybet ve ihtişamıyla muhterem müdür yardımcısını görmüştüm..

O an çok refleks bi şekilde geriye tuvalete girdim.. Mal mal etrafıma bakıp tekrar çıktım.. Hocanın sırıtışı hala aklımda..
Sevgilim, eylem güzelim benim!
Yitik bir ülkeyi korumaya değil,
Yeniden kurulacak bir ülkeyi
Aşkla örmeye benzer devrimci olmak....
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.