aysesena Adlı Kullanıcıdan Alıntı:marvalan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne o istemeyemi geliosun :D
yooooo
hemen niye alındın ki üstüne sadece kahveni içcem
buyur cnm beklerim:D
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
aysesena Adlı Kullanıcıdan Alıntı:marvalan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne o istemeyemi geliosun :D
yooooo
[color=#0000CD]
seyh__sato Adlı Kullanıcıdan Alıntı:herkez illaki rezil olmuştur ya bi kerede biz sınıfça okulda kutlu dogum programı yapmıştım ve ben sahnede bommmm diyebi düştüm herkez gülmekten felç olmuştu ya bide öyle bi duygusal andı ki bi arkadasım peygamberımıze şiir okuyodu arkada fon fılan muthıs herkez aglıyo ben dusunce hersey berbat oldu tabi qqq hocada dedıkı oflu oldugunu heryerde belli etmesen olmaz
[color=#0000CD]
marvalan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aysesena Adlı Kullanıcıdan Alıntı:marvalan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne o istemeyemi geliosun :D
yooooo
buyur cnm beklerim:D
OFLU Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kız ayşe biz güzel yapıyozda ne oluyo bıktık çay demlemekten...
düşünüyo düşünüyom aklıma bişe gelmiyo
ben hiç rezil olmadım yaaa
seyh__sato Adlı Kullanıcıdan Alıntı:herkez illaki rezil olmuştur ya bi kerede biz sınıfça okulda kutlu dogum programı yapmıştım ve ben sahnede bommmm diyebi düştüm herkez gülmekten felç olmuştu ya bide öyle bi duygusal andı ki bi arkadasım peygamberımıze şiir okuyodu arkada fon fılan muthıs herkez aglıyo ben dusunce hersey berbat oldu tabi qqq hocada dedıkı oflu oldugunu heryerde belli etmesen olmaz
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:OFLU Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kız ayşe biz güzel yapıyozda ne oluyo bıktık çay demlemekten...
HADİ ORDAN

OFLU Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:OFLU Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kız ayşe biz güzel yapıyozda ne oluyo bıktık çay demlemekten...
HADİ ORDAN
cidden
OFLU Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kız valla düşündüm düşündüm bişe hatırlamadım
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.