You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

HİÇ REZİL OLDUNUZMU

HİÇ REZİL OLDUNUZMU

Forumcu
Cvp: RE: HİÇ REZİL OLDUNUZMU
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
salihbey Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bende konu olsun dedim ama siz ne anlarsınız SmileSmileSmileSmileSmile zehra mervalan atmaca ne alaka yorumlarınız konuya

ya sana mı kaldı yorumlarımızın alakalı olup olmadığıböğğgülücük

bilgi amaçlı söyledim zehra abla niye kızıosun kiSaskinSaskinSaskinSaskin
EZELDEN EBEDE GİDEN ALLAHIN DAVASIDIR MİLLİ GÖRÜŞ
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: HİÇ REZİL OLDUNUZMU
Bugun uzun zamandır görmediğim birini gördüm zannettim zehra die bağırdım bida baktım o değilmiş kız döndü nerden tanıosunuz beni dedi bende arkadaşa çok benziyosun dedim meğer kızın adıda zehraymış utandım:D:D:D:D:D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
kız ayşe biz güzel yapıyozda ne oluyo bıktık çay demlemekten...

düşünüyo düşünüyom aklıma bişe gelmiyo

ben hiç rezil olmadım yaaagülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
9. sınıftayız siyer dersi işliyoduk hoca dediki merve 48.sayfayı sen oku sayfasını bile unutmamışım yaa!neyse başladım okumaya işte peygamberimize bi dönem vahiy kesilmişti bu dönemde peygamberimiz kırlarda dolaşıyordu yazıyodu benimde dilim sürçtü dedim ki bu dönemde peygamberimiz kızlarla geziyordugülücüktabi bütün sınıf komada hocada çantanın arkasına saklanmış orda kopuyo resmen ben o adamı hiç oyle gulerken gormemiştim çok fena utandım ya
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
seyh__sato Adlı Kullanıcıdan Alıntı:9. sınıftayız siyer dersi işliyoduk hoca dediki merve 48.sayfayı sen oku sayfasını bile unutmamışım yaa!neyse başladım okumaya işte peygamberimize bi dönem vahiy kesilmişti bu dönemde peygamberimiz kırlarda dolaşıyordu yazıyodu benimde dilim sürçtü dedim ki bu dönemde peygamberimiz kızlarla geziyordugülücüktabi bütün sınıf komada hocada çantanın arkasına saklanmış orda kopuyo resmen ben o adamı hiç oyle gulerken gormemiştim çok fena utandım ya

koptum yapıştır merveeee
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
niye ama ben düşen birini görünce çok gülüyorum marvalam sende düşsen sanada gülerdimgülücük)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 25-02-2008, Saat:01:21 PM, Düzenleyen: AtMaCa.
Forumcu
OFLU Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
seyh__sato Adlı Kullanıcıdan Alıntı:9. sınıftayız siyer dersi işliyoduk hoca dediki merve 48.sayfayı sen oku sayfasını bile unutmamışım yaa!neyse başladım okumaya işte peygamberimize bi dönem vahiy kesilmişti bu dönemde peygamberimiz kırlarda dolaşıyordu yazıyodu benimde dilim sürçtü dedim ki bu dönemde peygamberimiz kızlarla geziyordugülücüktabi bütün sınıf komada hocada çantanın arkasına saklanmış orda kopuyo resmen ben o adamı hiç oyle gulerken gormemiştim çok fena utandım ya

koptum yapıştır merveeee

ilahi oflu sen adamı öldürürsün gülmekten öldüm beee SmileSmileSmile
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu

pardan seyh sato senin yazdığına gülmekten öldümSmileSmile):gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
her insanın başına gelicek bir durumdur bu rezil olma davası
Her canlı birgün mutlaka ölümü tadacaktır
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
hayatta ben hiç rezil olmadım diyen birini görmedim dese bilen yalan söyler
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.