You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

...
RE: Heves mi Sandın?
Baya dinlemistim bu şarkıyı ama modası geçti benim için.Eyvallah

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Eski şarkılar daha güzel geliyor kulağıma gülücük Bilmem belki benim içimdeki çocuk ölmüştür yada erken yaşlanmışımdır bilmiyorum ama şimdi yaşıtlarım ya da 14 yaş ve üstü diyeyim ne bilim isyan sitem arsız bela ya da işte şu mabel matiz var yada model grubu gibi yeni şarkıcıları dinliyorlar bense eskilerden zevk alıyorum... Türk sanat müziği favorim sağolsun babamın sayesinde sdevdim onlarıda evela nefret ederdim şimdi müpteladı oldum onlar olmadan adeta hayat çekilmiyor... O İnleyen nameler varya içimi eritiyor... Canım sıkılınca da açıyorum ankara oyun havası tamam yemede yanında yat :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Bende 90 lı parçaları cok dinlerim.Çocuklugumun sarkılari simdikilere degişmengülücük

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Yok şahsen Afyonluyum gülücük Ama doğuştan itibaren düğün içinde olduğum için Ankara havalarının yeri başkadır bende gülücük Canım sıkılınca açarım oynak bişiler deli gibi evde 4 dönerim :D
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.