Fbetülll Adlı Kullanıcıdan Alıntı:III.düşünüyorumyha hoşbulduk daa.. ŞEY.düşünüyorum
.. KEM.düşünüyorum
..KÜM.düşünüyorum
...BEN DEMEK İSTİYORUM KÜBRACIM;
HOŞGELDİN, SEFALAR GETİRDİN...
bz senle aynı anda kaydolduk

sende hş geldın betül
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64

Fbetülll Adlı Kullanıcıdan Alıntı:III.düşünüyorumyha hoşbulduk daa.. ŞEY.düşünüyorum
.. KEM.düşünüyorum
..KÜM.düşünüyorum
...BEN DEMEK İSTİYORUM KÜBRACIM;

Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Fbetülll Adlı Kullanıcıdan Alıntı:III.düşünüyorumyha hoşbulduk daa.. ŞEY.düşünüyorum
.. KEM.düşünüyorum
..KÜM.düşünüyorum...BEN DEMEK İSTİYORUM KÜBRACIM;
bz senle aynı anda kaydolduk
sende hş geldın betül

giderayak işlerim var bitirilecek, 
sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Fbetülll Adlı Kullanıcıdan Alıntı:III.düşünüyorumyha hoşbulduk daa.. ŞEY.düşünüyorum
.. KEM.düşünüyorum
bz senle aynı anda kaydoldukok
sende hş geldın betül
tam aslansın sen kübracım yes
gözünden hiçbişey kaçmıyor maşallah...

Fbetülll Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[quote=Fbetülll]
III.düşünüyorum.. ŞEY.düşünüyorum
.. KEM.düşünüyorum
tam aslansın sen kübracım yes
gözünden hiçbişey kaçmıyor maşallah...
kaçıyo ablacım kaçıyooooo..
bn gün olarak önce kaydolmuşum da...böğğ
şaka bi yana Maşşaşşşallah barekallah pür dikkatiz heee
özgü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sa ben yeni katıldım aranıza inş. kabul ederseniz tabi
özgü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sa ben yeni katıldım aranıza inş. kabul ederseniz tabi
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.