You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Her türlü deterjandan kaçınız...

Her türlü deterjandan kaçınız...

General
Her türlü deterjandan kaçınız...
Her türlü deterjandan kaçınız. Devamlı olarak zeytinyağı ve defne sabununu seçiniz. Ellerinizi, vücudunuzu hakiki zeytinyağ, defne veya fıstık yağından yapılan hakiki sabunlar da seçilebilir. Bunları örnek olarak söylüyorum. Deterjandan kaçıyoruz ve çok aşırı miktarda suyla duruluyoruz.
-Bulaşık makinasında kullandığınız deterjan da petrol ürünüdür, kanserojendir. Ne kadar yıkarsa yıkansın kalıntılar kalabilir. Eğer sağlığınızı düşünüyorsanız çıkardığınız bulaşıkları sirkeli suyla ya da limonlu suyla silin.

-Deterjan kullanınca muhakkak eldiven kullanın. Plastik eldiven kullanmayın, içine izci eldiveni giyin. Çünkü deterjanlar alerjiktir ve ufak dozlarda alındığı takdirde kronik olarak kanserojendir. (İzci eldiveni: Pamuk eldiven)

-En tehlikeli yer halıdır. Halı bütün pestisitleri tutar. Bu nedenle halıların temizliğine dikkat ediniz. Kesinlikle deterjanla temizlemeyin. Sirkeli su ile silin.

Erkan Topuz, bulaşık deterjanlarından, halıların temizliğine kadar çok önemli ayrıntılardan bahsetti. "Benim mücadelem bu yaştan sonra halkımızı kanserden korumaktır. Kanser tedavisi sonra geliyor. Bir korunma bin tedaviden evladır. Bunları ilk defa duyuyorsunuz ama gerçek bunlar. Ben bunları kendimi bu işe adadığım için anlatıyorum. Bu anlattıklarımı Türkiye ilk defa duyuyor. Belki dünyada da çok az duyan vardır" diyen Prof. Dr. Erkan Topuz, herkesi şaşırtan açıklamalar yaptı.

ZEYTİN ÇEKİRDEĞİ

Bu noktada zeytinyağından biraz bahsetmek istiyoruz: Zeytinyağı içerisinde ne olduğu hala bilinemeyen bulunamayan bazı kimyasallar ihtiva etmektedir.Zeytin yağını zeytin yağı yapan bu kimyasallardır.

Bu kimyasallar zeytinyağını normal oda şartlarında sakladığınız zaman asırlar boyunca bozulmadan yenilebilecek evsafta kalmasını sağlamaktadır. Yani bu madde veya maddeler zeytinyağına antioxidan olarak etki etmektedirler. Zeytinyağlı sabun ise,bu maddeler dolayısı ile ciltte geri yağlandırıcı(reoily) denilen bir etki hissettirmektedir.

Her şeyin en kıymetlisi en güç ulaşılabilecek yerde olur sırrı sebebince zeytinyağını zeytinyağı yapan bu malzeme yoğun bir şekilde zeytin çekirdeğinin içerisindedir.

Bu faydayı elde etmek için ise kahvaltılarda yenilen zeytin çekirdeklerini atmayıp yutmak gerekir. Yutulan Zeytin çekirdeği boğaz boşluğundan mideye girene kadar eriyen yediğimiz tek maddedir. Yani hazmı en kolay yiyecek zeytin çekirdeğidir.

Faydaları ise: ülser gastrit gibi mide problemlerini bitirdiği gibi bağırsak ve sindirim yollarını düzenler. Basur ve prostatı engeller. Ve iç organlarda oluşabilecek kanserojen hücre riskini binde birlere indirger.
Her şeyde olduğu gibi burada da az da olsa sürekli olması, gerek tuz gerekse zeytin çekirdeğini yutmak ve bunu her gün her yemekte yapmak önemlidir.
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
Cvp: Her türlü deterjandan kaçınız...
Temizlikle kafayı bozmuş biri olarak benim çok dikkat etmem gerekio sanırımbööögülücükbööögülücük

Saol ikigözüm sende dikkat etWink
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Cvp: Her türlü deterjandan kaçınız...
esraa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Temizlikle kafayı bozmuş biri olarak benim çok dikkat etmem gerekio sanırımbööögülücükbööögülücük

Saol ikigözüm sende dikkat etWink

Evet ya ikimizde hastalık derecesinde özellikle çamaşır suyuna çok dikkat...gülücük
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: Her türlü deterjandan kaçınız...
şimdiki mikroplar virüsler de

deterjansız temzilenmiyor ki yaww

hepsi mutasyonla en güçlü hallerine ulaştırla nerdeyse

her devrin kendi avantajalrı dezavantajları

razı olucaz bir miktar yes
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Cvp: Her türlü deterjandan kaçınız...
sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şimdiki mikroplar virüsler de

deterjansız temzilenmiyor ki yaww

hepsi mutasyonla en güçlü hallerine ulaştırla nerdeyse

her devrin kendi avantajalrı dezavantajları

razı olucaz bir miktar yes

Haklısın ama bizlerde ölçümüzü bilmek zorundayız.
Özellikle çamaşır suyuna dikkat etmek lazım çok kolay arınmıyo çünkü.
Sağlıkçı ve DR yakınlar olunca devamlı uyarılıyorum ben sizlerede söyliyeyim dedim.
kihkihSmile
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Cvp: RE: Her türlü deterjandan kaçınız...
simayım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hihihihih bende kullanmadan edemiyorumTongue
güzel bilgi sağoalsın ablacımWink

Tehlikeyi davetiyesiz buyur ediyoruz işte.
Bizim bir aile dostumuzun oğlu çok titizdi banyo temizlerken soluk borusu
yandı yıllarca yatalak kaldı,gözlerini kaybetti ve kıkırdak dokusu bozuldu
ve şu an o yok hakkın rahmetine kavuştu.
Aman dikkat edelim...
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.