You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Her işittiğini veyâ okuduğunu ezberleme duası

Yeni Üye
Aşağıda yazılı âyet-i kerîmeleri her gün bir bardak suya 40 kere okuyup nefes ettikten sonra içmeye müdâvenet eden kimsenin hâfızası çok kuvvetlenir. Her işittiğini veyâ okuduğunu hıfzeder (ezberler).

فَفَهَّمْنَاهَا سُلَيْمَانَ وَ كُلًّ آتَيْنَا حُكْمً وَ اِلْمً وَ سَخَّرْنَا مَعَ دَاوُدَ الْجِبَالَ يُسَبِّحْنَ وَ الطَّيْرَ وَ كُنَّا فَاعِلِينَ اَللَّهُمَّ زِدْنِى عِلْمًا
Fe fehhemnâhâ Süleymâne ve küllen âteynâ hukmen ve ılmen ve sehhârnâ mea Dâvudel cibâle yusebbihnâ ve’t-tayra ve künnâ fâilîn. Allâhümme zidnî ilmen.

arkadaslar internette bi siteden aldım acaba böyle bı dua varmı arapca bilenınız varsa yardım edermısınız okumaz fayda saglarmı yardımcı olursanız sevınırım
Degerli wanted_007 Kullanicisi Jul 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
RE: Her işittiğini veyâ okuduğunu ezberleme duası
bi forumdan : )
Degerli wanted_007 Kullanicisi Jul 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
tereddüd etmeden ve çekinmeden okuyabilirsin çok etkili bir dua ben denedim
Degerli hayali Kullanicisi Oct 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
her işiittiğini gördüğünü okuduğunu yaşadığını unutma duası olsaydı daha makbule geçerdi
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
enbiya suresi 79.

Bu nasıl bir şey.

Başlığı açanın 2 mesajı var.

Yanıt verip destekleyenin 1 mesajı var. kardeşimiz denemiş, denemiş ama 1 mesajla destek vermiş.

Haliyle yusuf'un kafası karışmış.

Buna rağmen "oku ben denedim" diyor toplam 1 mesaj sahibi bir kardeşimiz.

Nerede denemiş? Alimmi olmuş? Ne olmuş profesör mü olmuş.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Süleyman Ateş :

O hükmü Süleymân'a bellettik. Onların hepsine de hükümdarlık ve bilgi verdik. Dâvûd'a dağları ve kuşları boyun eğdirdik, onunla beraber tesbih ediyorlardı. Biz (bunları) yaparız.

-------

Açıkçası, değişik ve etkili.

-------

suya okuma mevzuunu bilmiyorum ama etkili bir ayet olduğu kesin.

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.