You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
Cvp: HER GÜNE BİR DUA
[/font][/color] 1) ya rabbım bızı seytandan ve seytanlaşmış insanların serrınden koru

2) rabbım gonlumde olanı hakkımda hayırlı kıl hakkımda hayırlı olanıda gonlume razı kıl (amın)[/align]

[color=#800080][font=Verdana]
Nefrete Sevdıgıden Daha Çok Guvenıyorum Çunku Nefretın Sahtesı Olmass
Bunu ilk beğenen sen ol.
...DeRsAaDeT...
Öyle bir yerdeyim ki Rabbim,
Beni kurtar bu yerden...
Elimi uzatsam tutan yok...
Sen uzat gönlüme ellerini...
Duyur Resulune hasretimi.

öyle Hasretim ki Sizlere Rabbim.
Bir annenin çocuğuna olan hasreti
Kadar büyük hasretim size...

Bilirim ki merhametin de annenin çocuğuna olan
Merhametinden daha büyük ve Yücedir...
Merhametin,rahmetin hürmetine beni yolundan ayırma...
Bilirim ki sen Dilediğin kullarını yoluna iletirsin...
Beni sapıkların yolundan eyleme Ne olur...
Yüreğim kan ağlıyor Rabbim...
Gözümden yaş tükenmiyor ım...
Varsın bu gözyaşlarım kurban olsun yoluna...
Senin için akıttığım göz yaşları hürmetine yolundan döndürme beni...
Sen Rahman ve Rahimsin...
Dualarımı ve tüm dua edenlerin dualarını kabul et....

Ya RABBİ...acı çeken çile çeken

şavaşmakta olan zulüm altında olan

Filistin'i Irak'ı Afganistan'ı .Çeçenistan'ı

Doğu Türkistan'ı Lübnan'ı ve isimlerini dahi bilmediğimiz acı ve çile çekmekte olan

Müslüman Ülkeleri ve halklarını koru bizleri ve

onları senin yolundan ayırma...

Ülkemizde

senin dininin gereklerini yerine getirmek

isteyen müslümanların önlerindeki engelleri kaldır Ya RABBİ...

Ve bizleri rahata erdirdikten sonra sağkın ve azgın kulların zümresinde eyleme....

AMİN.....

Dualarımızda acı çeken müslümanlarıda

unutmayalım ALLAH(C.C) rızası için...
Bunu ilk beğenen sen ol.
...DeRsAaDeT...
RE: HER GÜNE BİR DUA
ALLAH (c.c)'ım! Dünyanın çeşitli yerlerinde Sen'in ve dininin düşmanları tarafından ezilen din kardeşlerimize yardımını esirgeme.Müslümanları zilletten izzete kavuştur.Sen'den başkasına boğun eğdirme Ya Rab! ALLAH (c.c)'ım! Bizi ve dinimizi selamette kıl.Son nefesimizde bize imanımızı bağışla.Senden korkmayan, bize acımayanları başımıza musallat etme, dünya ve ahiret nimetlerini lütfeyle; Sen her şeye Kadri'sin

AMİN!

Cum'amız Mübarek Olsun...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Ey Rabbim sözlerin en güzeli hiç şüphesiz sana aittir.Bizim söylediklerimiz, söyleyeceklerimiz, söyleyemediklerimiz, söylemek istediklerimiz, içimizde sakladıklarımız, suskun bıraktıklarımız, terk ettiklerimiz, unuttuklarımız, fısıldadıklarımız...
Hepsi, hepsi sözlerin hepsi sana söylendiği için güzeldir.Şüphesiz duayı dilimize veren sensin.Dilimizi duaya çeviren sen sin.Sözlerin en güzeli sana aittir ve sözlerin en güzeli sana hitap etmekledir.
Ey Rabbim ebediyyen bana yakınlığını tattırdığın için, bana vahyettiğin tüm gerçekler için, beni hayat denen şu sonsuz lezzet pınarının başına oturttuğun için, bildiğim tüm ayıplarımı örttüğün için, gördüğüm tüm kusurlarımı bağışladığın için, umuduma katık ettiğin tüm hayallerim için, en sevgilini bana elçi gönderdiğin için, Ey sevgili!Beni aşkına muhatap ettiğin için, sonsuz hamd sana, sonsuz minnetkarlık sana, sonsuz minnet sana, sonsuz şükür sana, sonsuz teşekkür sana...
Ey Rabbim tut elimden sonsuz kudret elinle beni hiçliğe terk etme, unutulmuşluktan uzak eyle beni, varlığına komşu eyle beni. Ben acizim dayanağım sensin, ben fakirim sığınağım sensin, ben dilsizim sözüm sensin, ben körüm gören sen sin ,ben sağırım ki işiten sensin...
Ey rabbim sözlerin en güzeli sana aittir ve sözlerin en güzeli sana hitap etmekledir.Bu kırık dökük sözlerimi bu perişan hitabımı sen kabul eyle. Sen güzelleştir ki sen bana aşktan kanatlar vermiştin ya, aşkın semasına uçurmuştun ya beni, elimi sen dokumuştun ya, hani ele avuca gelmez dokunuşları sen bahşetmiştin ya bana, gözüme kendi nazarından ışıklar vermiştin ya, gözle görülür güzellikler vermiştin ya bana, yüzüme tebessümü sen giydirmiştin ya, tebessüme karşılık veren güzel yüzler koymuştun ya...
Ey Rabbim!Ben yoktum sen var ettin.Unutulmuştum ki sen sevdin, sevdiğin için var ettin.Bir sen sevdiğin için var edildim bir sen beni andığın için ihya edildim. Öyleyse Ey Rabbim!Varlığımı aşkına armağan eyle, Yak beni aşkının ateşinde, Al beni bu rüyadan, al beni bu dünyadan.Bu kırılgan varlığımı ebedi baharına toprak eyle.Ey Rabbim bütün güzel sözler sana söylemekle güzeldir. Kırık dökükte olsa kabul eyle sözlerimi.Yıkık dökükte olsa duy yakarışlarımı. Kabul eyle beni, Kabul eyle sözlerimi , suskunluğumu dilsizliğimi en güzel dua eyle.
Dua eyle dilsizliğimi, dua eyle suskunluğumu , en güzel dua eyle ki sözlerin en güzeli sana hitap etmekledir. Dua eyle sözlerimi, güzel eyle.....
(AMİN)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
[Resim: dua.jpg]
Allahümme inni es’elüke bi rahmetikellti vesiat külle şey’in en tağfirali.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cenab-ı Hak, bize kendisine kavuşturan şeyleri yapmayı nasip etsin! Zenginliğini kalbimize koysun! Bizi bütün kötülüklerden alıp, kendisiyle meşgul kılsın.
(Cüneyd-i Bağdadi)
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Emekli Üye
ALLAH'im ! beni; ihlasli ve ihlasa erdirilmis

müttaki, senden hakkiyla korkan, zahid, senden

razi ,senin kendinden razi oldugun, senin sevdigin

,seni seven,iyilerden,saf-temiz ve sana yakin

kullarindan eyle. Senin sevdigin ve razi oldugun

seyi yapmaya beni ve bizleri muvaffak kil.

Göz acip kapatina kadar dahi olsa hosnut

olmayacagin seylerle beni bas basa birakma!

ALLAH'im ! Beni Kur'an ahlaki ile ahlaklanan

kullarindan eyle!

Dünyayi salih kullarina nasil

gösteriyorsan banada öyle göster.....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Rabbena la tuahiznâ in nesîna ev ahte'nâ. Rabbena vela tahmil aleynâ isran kema hameltehu alellezîne min kablina. Rabbena vela tuhammilna ma la tâgate lena bih. Va'fu annâ vağfir lena verhemna ente mevlana fensurna alal- gavm'il-kâfirîn."

Ya Rabbi! Unuttuklarımızdan veya yanıldıklarımızdan dolayı bizi sorumlu tutma. Ya Rabbi! Bize, bizdekilerden öncekilere yüklediğin gibi ağır yük yükleme. Ya Rabbi! Gücümüzün yetmeyeceği yükü bize yükleme bizi affet. Bizi bağışla. Bizi esirge. Sen bizim mevlamızsın kafirler topluluğuna karşı bize yardım et.[28]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
PEYGAMBER EFENDİMİZ (S.A.V) günde 70 defa bu duayı okurmuş.
EY KALPERİ DEĞİŞTİREN ALLAHIM BENİM KALBİMİ SENİN DİNİNE SABİT KIL. AMİN
İNŞALLAH bizleri yoktan var eden varlığından haberdar eden Yüce RABBİMİZ bizleride o duaya nail eyler efendimizin hürmetlerine affeder ahirette onun sancağı altında olmayı tüm müslüman kardeşlerime nasip eder amin..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.