You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
RE: Her Güne Bir Ayet
Sonra da inkâr edenleri azâbımla yakaladım. İşte bakın, cezâlarını nasıl verdim!

Fatır Sûresi: 26
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Dirilerle ölüler de bir olmaz. Allah dilediğine hakkı işittirir. Sen ise kabirde yatanlar gibi kalbleri ölmüş kâfirlere dâvetini işittiremezsin.

Fatır Sûresi: 22
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Eğer seni yalanlıyorlarsa, onlardan öncekiler de peygamberlerini yalanlamışlardı.
Halbuki peygamberleri onlara ap açık mu’cizeler, hikmet ve öğüt dolu sahifeler ve nurlu kitaplar getirmişlerdi.

Fatır Sûresi: 25
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Sonra da inkâr edenleri azâbımla yakaladım. İşte bakın, cezâlarını nasıl verdim!

Fatır Sûresi: 26
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Allah’ın gökten bir su indirdiğini görmedin mi ki, onunla rengârenk meyveler çıkardık. Dağlarda da beyazlı, kırmızılı, siyahlı, muhtelif renklerde damarlar yarattık.

Fatır Sûresi: 27

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
İnsanlardan, yerde yürüyen canlılardan ve ehlî hayvanlardan da renkleri böylece çeşit çeşit olanlar vardır. Kulları içinde ancak âlimler Allah’tan korkar. Şüphesiz ki, Allah’ın kudreti herşeye galiptir ve O çok bağışlayıcıdır.

Fatır Sûresi: 28

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 09-08-2017, Saat:01:06 AM, Düzenleyen: Nazlıcan.
Profesör
"İşte onların, sabredip kötülüğü iyilikle savmaları ve kendilerine rızık olarak verdiklerimizden Allah yolunda harcamaları sebebiyle, mükafatları kendilerine iki kat verilecektir."

(Kasas,28/54)
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.