You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
RE: Her Güne Bir Ayet
سْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم.

“… Yoluna güç yetirenlerin Kâbe'yi haccetmesi, Allah'ın insanlar üzerindeki hakkıdır. Kim inkâr ederse, şüphesiz Allah bütün âlemlerden müstağnîdir.”

(Âl-i imrân, 97)
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
İşte böyle ve muhakkak ki Allah, kâfirlerin tuzağını (hilesini) bozandır.Enfal-18

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Şüphesiz, cehennem pusuda beklemektedir. Azgınların barınacağı yerdir (cehennem).
(Azgınlar) orada çağlar boyu kalacaklar ,
Orada bir serinlik ya da (susuzluk gideren) bir içecek tatmazlar,
Kaynar su ve irin (tadarlar).Ancak (dünyada yaptıklarına) uygun karşılık olarak.
Çünkü onlar hesap gününü (geleceğini) ummazlardı.
Bizim âyetlerimizi yalanladıkça yalanlamışlardı.

(Nebe 21-28)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
"İnananlar arasında hayasızlığın yayılmasını arzu eden kimseler var ya; onlar için dünya ve ahirette elem dolu bir azap vardır. Allah bilir, siz bilmezsiniz."(Nur suresi/19)
Düşlerinden vurulurken çocuklar, hangi yaşamaktan bahseder ki masallar ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Biz zulmetmekte olan nice memleketleri kırıp geçirdik ve onlardan sonra başka başka toplumlar meydana getirdik.Enbiya-11

Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Ey Rabbim! Sen bana dünya mülkünden nasip verdin ve bana rüyaların tabirinden bir ilim öğrettin. Ey gökleri ve yeri yoktan var eden Rabbim! Benim velim sensin, benim canımı müslüman olarak al ve beni salih kulların arasına kat!" (YUSUF/101)

De ki: Benim namazım, ibadetim, hayatım ve ölümüm hep âlemlerin Rabbi Allah içindir. (EN'AM/162)

"Senin bize kızman da sırf Rabbimizin âyetleri gelince onlara iman etmemizden dolayıdır. Ey Rabbimiz! Üzerimize sabır yağdır ve canımızı müslüman olarak al." derler. (A'RAF/126)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Bismillahirrahmanirrahim

Eğer biz dilemiş olsaydık her nefse hidâyetini verirdik. Fakat benden: "Bütün insanlar ve cinlerden cehennemi elbette dolduracağım." sözü hak olmuştur.

Secde suresi. 13. cü Ayeti Kerime
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
te inanmayanlara da can yakıcı bir azab hazırlamışızdır.İsra-17

Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Mûsâ, “Rabbim! Şüphesiz ben nefsime zulmettim. Beni affet” dedi. Allah da onu affetti. Şüphesiz O, çok bağışlayandır, çok merhamet edendir.Kasas-16

Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.