You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Her Gün İçin Bir Ayet

Her Gün İçin Bir Ayet

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: Her Gün İçin Bir Ayet
O, sana kendisinden öncekileri tasdik edip doğrulayan bu kitabı hak ile indirdi. Daha önce insanlara hidayet olarak Tevrat'ı ve İncil'i de yine O indirmişti.. Evet bu Furkan'ı da O indirdi. Gerçek şu ki, Allah'ın âyetlerini inkâr edenler için çetin bir azap vardır. Allah çok güçlüdür, intikamını alır.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yavuz Sultan Selim Han
Cvp: Her Gün İçin Bir Ayet
''erginlik, yüzlerinizi bir doğu bir batı tarafına çevirmeniz değildir.ancak eren ALLAH'a,ahiret gününe, meleklerine,kitaba ve peygamberlere iman edip yakınlığı olanlara,öksüzlere,yolda kalmışa,dilenenlere ve esirler uğrunda seve seve mal veren,hem namazını kılan,hem zekatını veren,sözleştikleri vakit sözlerini yerine getiren,hele sıkıntı ve hastalık durumlarında ve savaşın kızıştığı anda SABIR gösterenlerdir.işte bunlardır doğru olanlar ve bunlardır ALLAH'tan korkup kötülüklerden sakınanlar.''bakara-177
Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan Bilir Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
'SİZE ARANIZDAN ÖYLE BİR PEYGAMBER GELDİKİ SIKINTIYA DÜŞMENİZ ONA
ÇOK AĞIR GELİR..KALBİ SİZİN İÇİN TİTRER,MÜMİNLERE KARŞI PEK ŞEVKATLİ
VE MERHAMETLİDİRR'....
TEVBE:128
Farklı Hesaplar Dönüyor Dünya Çevresinde
Dillerde Büyülü Sözler Şeytan Şivesinde;
Binbir Haliyle Kıvrım Kvrım Tüm İnsanlık,
İşlenen Zulümler Demokrasi Gölgesinde Artık!...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 21-04-2008, Saat:03:26 PM, Düzenleyen: DİLAN***.
&gt;295457&lt;
[Resim: NECM%2024-26_jpg.jpg]
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Ateşten Gömlek
Allah’ın yardımı ve fetih geldiğinde ve insanların bölük bölük Allah’ın dinine girdiğini gördüğünde, Rabbine hamd ederek tespihte bulun ve O’ndan bağışlama dile. Çünkü O, tövbeleri çok kabul edendir
NASR SURESI
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 26-04-2008, Saat:06:41 PM, Düzenleyen: _onlyone_.
Allah hepinizden razı olsun...
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ateşten Gömlek
Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla

1. Kitap ehlinden inkâr edenler ile Allah’a ortak koşanlar, kendilerine apaçık delil gelinceye kadar (küfürden) ayrılacak değillerdi.
2. Bu delil, tertemiz sahifeleri okuyan, Allah tarafından gönderilen bir peygamberdir.
3. O sahifelerde dosdoğru hükümler vardır.
4. Kendilerine kitap verilenler, ancak kendilerine o apaçık delil geldikten sonra ayrılığa düştüler.
5. Hâlbuki onlara, ancak dini Allah’a has kılarak, hakka yönelen kimseler olarak O’na kulluk etmeleri, namazı kılmaları ve zekâtı vermeleri emredilmişti. İşte bu dosdoğru dindir.
6. Şüphesiz, inkâr eden kitap ehli ile Allah´a ortak koşanlar, içinde ebedî kalmak üzere cehennem ateşindedirler. İşte onlar yaratıkların en kötüsüdürler.
7. Şüphesiz, iman edip, salih ameller işleyenler var ya; işte onlar yaratıkların en hayırlısıdırlar.
8. Rableri katında onların mükâfatı, içlerinden ırmaklar akan, içlerinde ebedî kalacakları Adn cennetleridir. Allah onlardan razı olmuştur, onlar da Allah’tan razı olmuşlardır. İşte bu mükâfat Rablerine derin saygı duyanlara mahsustur.

BEYYINE SURESI
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.