You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Her Gün İçin Bir Ayet

Her Gün İçin Bir Ayet

Profesör
Cvp: Her Gün İçin Bir Ayet
Ey Rabbim! Mülkten bana (nasibimi) verdin ve bana (rüyada görülen) olayların yorumunu da öğrettin. Ey gökleri ve yeri yaratan! Sen dünyada da ahirette de benim sahibimsin. Beni müslüman olarak öldür ve beni salihler arasına kat!

yusuf 101
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: Her Gün İçin Bir Ayet
Rabbinin yolunda olanlar ona kulluktan geri kalmazlar. Onu daima tesbih ederler ve ona secde ederler. araf 200
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 26-12-2008, Saat:04:19 PM, Düzenleyen: hami.
Profesör
Nûh sûresi :

26. Nuh: "Rabbim! dedi, yeryüzünde kafirlerden hiç kimseyi bırakma!"

27. "Çünkü sen onları bırakırsan kullarını saptırırlar; yalnız ahlaksız, nankör (insanlar) doğururlar (yetiştirirler)."

28. "Rabbim! Beni, ana-babamı, iman etmiş olarak evime girenleri, iman eden erkekleri ve iman eden kadınları bağışla, zalimlerin de ancak helakini arttır."

Âmîn
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Yhudi ve Hristiyan olunki doğru yolu bulasınız dediler.deki:Biz dosdoğru İBRAHİM in dinindeniz,O MÜŞRİKLERDEN DEĞİLDİ.Ve deyin ki:biz Allaha bize indirilene ,İBRAHİM e ,ishaka,yakuba,ve torunlara indirilenlere,musa ya ve isa ya verilenlere ve diğer peygamberlere rableri tarafından indirilenlere inandık.onlar arasında bir ayrım yapmayız.BİZ ALLAHA TESLİM OLAN MÜSLÜMANLARIZ .Onlarda sizin inandığınız gibi inanırlarsa doğru yolu bulmuş olurlar.Ama dönerlerse mutlaka anlaşmazlık içerisine düşecekler.Onlara karşı Allah sana yeter.O işitendir bilendir. BAKARA135-136-137
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 27-12-2008, Saat:11:13 AM, Düzenleyen: hami.
Acemi Üye
Dini ayakta tutup onda ihtilaf etmeyesiniz diye ALLAH; Nuha tavsiye ettiği , sana vahyettiğimiz ve İbrahime ,Musaya ,İsayada tavsiye ettiğimiz dini size din olarak seçti ve gönderdi. şura13
Değerlikimbilir, kullanıcısı Dec 2008 tarihinden beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum üyesidir..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör

BURÛÇ SÛRESİ

1. Burçlara sahip gökyüzüne,

2. Geleceği bildirilmiş olan güne,

3. (O günde) tanıklık edene ve edilene andolsun ki,

4. Kahroldu o hendeğin sahipleri,

5. O çıralı ateşin ,

6. Onlar (yakanlar) da başlarına oturmuşlar,

7. Müminlere yapmakta oldukları işkenceyi seyrediyorlardı.

8. Onlardan, sırf, aziz ve hamid olan Allah'a iman ettikleri için intikam aldılar.

9. O Allah ki, göklerin ve yerin mülkü kendisine aittir, ve Allah her şeye şahittir .

10. Şüphesiz inanmış erkeklerle inanmış kadınlara işkence edip sonra tevbe de etmeyenlere cehennem azabı ve (orada) yanma cezası vardır.

11. İman edip salih ameller işleyenlere ise, zemininden ırmaklar akan cennetler vardır. İşte büyük kurtuluş budur.
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
fatiha

1. Rahmân (ve) rahîm (olan) Allah'ın adıyla.
2. Hamd (övme ve övülme), âlemlerin Rabbi Allah'a mahsustur.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Ey iman edenler! Allah'ın (koyduğu, dinî) işaretlerine, haram aya, (Allah'a hediye edilmiş) kurbana, (ondaki) gerdanlıklara, Rablerinin lütuf ve rızasını arayarak Beyt-i Haram'a yönelmiş kimselere (tecavüz ve) saygısızlık etmeyin. İhramdan çıkınca avlanabilirsiniz. Mescid-i Haram'a girmenizi önledikleri için bir topluma karşı beslediğiniz kin sizi tecavüze sevketmesin! İyilik ve (Allah'ın yasaklarından) sakınma üzerinde yardımlaşın, günah ve düşmanlık üzerine yardımlaşmayın. Allah'tan korkun; çünkü Allah'ın cezası çetindir.

maide 2
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
HİÇBİRŞEY YARATAMAYAN ,KENDİLERİ YARATILMIŞ OLANLARI ALLAHA OTAK KOŞUYORLAR.NE ONLAR BUNLARA YARDIM EDEBİLİR,NEDE BUNLAR ONLARA.ONLARI DOĞRU YOLA ÇAĞIRSANDA SANA UYMAZLAR.HA ÇAĞIRMIŞSIN HA ÇAĞIRMAMIŞSIN FARKETMEZ.ALLAHTAN BAŞKA YALVARDIKLARINIZDA SİZİN GİBİ KULLARDIR.DOĞRU İSENİZ ÇAĞIRIN ONLARIDA SİZE CEVAP VERSİNLER. ARAF 191-194
Değerlikimbilir, kullanıcısı Dec 2008 tarihinden beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum üyesidir..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Tâ-Hâ Sûresi

6. Göklerde, yerde ve ikisi arasında bulunan şeyler ile toprağın altında olanlar hep O'nundur.

7. Eğer sen, sözü açıktan söylersen, bilesin ki O, gizliyi de, gizlinin gizlisini de bilir.

8. Allah, kendisinden başka ilah olmayandır. En güzel isimler O'na mahsustur.
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.