You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Hem Müslüman hem laik olunabilir mi?

Anket Başlığı: Hem Müslüman hem laik olunabilir mi?

Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
evet olunur 0 (0%)
hayır olunmaz 0 (0%)
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. Katılımcı sayısı:: 0 (0%)

Yeni Üye
Selamun Aleyküm arkadaşlar başbakanın söylediği gibi hem Müslüman hem laik olunmaz mı sizce yoksa olunabilir mi?Samimi fikirlerinizi bekliyorum.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Hem Müslüman hem laik olunabilir mi?
aleykum selam. olunmaz, İslam yalnız camilere hakim değil bütün hayata hakim olmalıdır. Ki bu "yeryüzünün mescid kılınması" tabirinden de çıkartılabilecek bir sonuçtur. yani düşüncelerimiz de islami düşünce olmalıdır, cahili değil.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
94 Model İnsan
Laikliğin anlamına bağlıdır. Eğer laiklik herkese dinini seçme özgürlüğü ise olabilir. Fakat dini uygulamaları kısıtlayıcı bir şeyse olamaz elbette.
UNUTMA!

Omuzlarında taşıdığın iki kameraman hayatını filme almakta;

Ve yaptıkların, yarın dev ekranda...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
dini seçme özgürlüğü "...dinde zorlama yoktur..." ile sabittir. fakat yönetim konusunda iman etmiş kimselerin yapması gereken Allahın indirdiği ile hükmetmektir. çünkü aksi küfürdür.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
"biz yaptık oldu" olur o, Allahın emrettiği müslümanlıkla arasında fark vardır.

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.