You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Helal gıda saçmalığı

Helal gıda saçmalığı

Yeni Üye
RE: Helal gıda saçmalığı
Bu zamanda helal gıdaya eskiye nazaran çok daha önemsenmesi gereken bir konu.yediğimiz içtiğimiz şeylerin içinde neler olduğunu bilmemiz gerek.ama çıkıpta bunun hepsinin içindekileri araştıramayız.o kadar çok marka ürün varki hangisine bakalım.yerli olanları ve bilindik olan ürün ve markaları tercih edebilirsiniz.ben kendim restoranta çalıştım 1.5 sene sürekli müşterilere coca cola tarzında yabancı markalar verirdik.ama bir kere olsun coca cola içmemişimdir her yemeğimde ayran ve su almayı tercih etmişimdir.diyebilirsniz kardeşim sen belki sevmiyorsn ama biz kolasız yapamayız yada diğer her ne ürün ise.hiçbirinizin öyle bir lüksü yok.Allah haramdan uzak dur diyorsa sen kimsin ? karşı geliyosan cezanada razısın demekki.ben derim ki dikkatli olun.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.