You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

_GÖLGE HARAMILERI_
RE: hediyeli soruu :)
yok ya sallamıyom olanakları sölüyom

o zaman ahmet 2 bülent 3 cihat 2 denizde 4

degil zehraaaa Smilegülücük

translator kardes ya adın ne senın traslator yazmak uzun gelıoda sole ya bılemedık ıste

adimi sana 10 kere soledim unutma bu sefer (Cihat)
ok miSmile:

cwbi solemicemgülücük
GÖLGE HARAMiLERiNE BiR SELAM ÇAK!!!!!!!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Emekli Üye
hedıyeyı arkadas kendısı hazırlıcak cizicek sız hedıye benı pek acmadı demıssız..sahsen benım cızımlerımınde begenılmedıgını ıstenılmedıgını dusnursem yaptıgıma yapacagıma pişman olurum..bunun ıcın saygısızlık olmus dedim..neyse sakalasıosanız sorun yoktur. baslık amacından cıkmasın daha fazla tranlator sende sole artık yafgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
Cvp: hediyeli soruu :)
bu bilmecede senin adın geçtiğine göre sen kaçtane yedin onu de ona göre cevabı sölimSmilegülücük
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
_GÖLGE HARAMILERI_
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu bilmecede senin adın geçtiğine göre sen kaçtane yedin onu de ona göre cevabı sölimSmilegülücük

icýnicýngülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
ben yine olanakları sölim ahmet 1 bülent 2 sen 3 denizde 5gülücük
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
_GÖLGE HARAMILERI_
ya zehra olanaklari saysan kesin tutturcan zaten

we buldun daiyiSmile

ewet cwp buu ama sondaki nerden bildi hemen herkesin kactane yedigini ???

bunada cwp werde bariii

cwp tamamlansin niye diger secenekler degilde buuu
Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
ya şöle düşündüm hani herkes en az bitane yedi ya ve ahmet bülente bülentte cihata sordu burdanda deniz ne kadar yediğini söledi.ahmet bülente sorduğuna göre ahmet 1 tane bülent cihata sorunca ahmetten fazla yemiştir 2 tane yemiştir cihatta bülentten fazla yemişitr yani 3 tane denizde 5 tane yediği için ve birbirlerine kaç tane yediklerini sordukları için deniz bu genellemeyi yapmıştır.açıklaya bildinmi bilmiyom vallaSmile

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.