You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

>295457<
Cvp: RE: hediyeli soruu :)
translator_35 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
gwts Adlı Kullanıcıdan Alıntı:arkadslar saygısızlık yapmayın ya emek ısteyen bı ıstır cızım..begenmıyosanız cvplamayın..

hediyeyi begenmiyenlerrrrrr dinleyinnn....

saol kardesimmmm iyiSmileiyiSmileiyiSmileiyiSmile

onlar ne anlar zaten böğğgülücük

ya ben hediye konusunda bişey demniyorum tabikide emek isteyen bi çizimdir.hele çizim zordur bilirim...
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
_GÖLGE HARAMILERI_
Cvp: hediyeli soruu :)
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ahmet 2 bülent 2 cihat 3 denizde 4 tane yemiştir.bu sefer oldumugülücük

malesef degil ..........artik serii sallamaya gectin heralde SmileSmile
GÖLGE HARAMiLERiNE BiR SELAM ÇAK!!!!!!!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Emekli Üye
RE: hediyeli soruu :)
lafım sana degıldı kızgülücük ya neymıs cvp merak ettım
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 28-04-2008, Saat:11:54 AM, Düzenleyen: gwts.
_GÖLGE HARAMILERI_
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
gwts Adlı Kullanıcıdan Alıntı:arkadslar saygısızlık yapmayın ya emek ısteyen bı ıstır cızım..begenmıyosanız cvplamayın..

hediyeyi begenmiyenlerrrrrr dinleyinnn....

saol kardesimmmm iyiSmileiyiSmileiyiSmileiyiSmile

onlar ne anlar zaten böğğgülücük

ya ben hediye konusunda bişey demniyorum tabikide emek isteyen bi çizimdir.hele çizim zordur bilirim...

lafim sana degil zatenn...Smilegülücük hediye begenmeyenleregülücük
GÖLGE HARAMiLERiNE BiR SELAM ÇAK!!!!!!!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
Şafakcım saygısızlık yapmıoruzz farkındaysan tabikide emek isteyen bi iştir bulamadıgımız için uğraştık biraz kardeşimizle ben burda bi saygısızlık göremedim
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Emekli Üye
translator kardesgülücük ya adın ne senın traslator yazmak uzun gelıodagülücük sole ya bılemedık ıste gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Emekli Üye
esraa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Şafakcım saygısızlık yapmıoruzz farkındaysan tabikide emek isteyen bi iştir bulamadıgımız için uğraştık biraz kardeşimizle ben burda bi saygısızlık göremedim

hedıyeyı begenmedık demıssınızde onu ıcn dedım ben
Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
Cvp: hediyeli soruu :)
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ahmet 2 bülent 2 cihat 3 denizde 4 tane yemiştir.bu sefer oldumugülücük

malesef degil ..........artik serii sallamaya gectin heralde SmileSmile

yok ya sallamıyom olanakları sölüyom

o zaman ahmet 2 bülent 3 cihat 2 denizde 4gülücük
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
gwts Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
esraa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Şafakcım saygısızlık yapmıoruzz farkındaysan tabikide emek isteyen bi iştir bulamadıgımız için uğraştık biraz kardeşimizle ben burda bi saygısızlık göremedim

hedıyeyı begenmedık demıssınızde onu ıcn dedım ben

iide beğenmemek saygısızlık mı?
Biz şakalaşıodukk aramızdaa
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.