You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

_GÖLGE HARAMILERI_
hediyeli soruu :)
simdi birbirinden zeki 4 tane adam war

Ahmet Bulent Cihat Deniz

we 11 adet portakallari war

bunlar portakallari yiyolar ama kim kimin kac tane portakal yedigini bilmiyo

ama sunu biliyoruz ki herkez en az bir tane portakal yedi

sora ahmet bulette : sen benden fazlami yedin diyo

bulent bilmiyorum diyo

sora bulent cihata : peki sen benden fazlami yedin diyo

cihat bilmiyorum diyo

we bu konusmalarin uzerine deniz herkesen kac tane portakal yedigini

hemen soyluyooo

kim kac portakal yedi ???????

not:

bu soruyu gercekten kendi zekasiyla ugrasip

(google...yahoo..tanidik komsu vs) hicbiyerden yardim almayarak

cewaplayan olursa ona benim imzam gibi ihlforum imzasi yazicam
GÖLGE HARAMiLERiNE BiR SELAM ÇAK!!!!!!!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Cvp: hediyeli soruu :)
Valla pek ikna edici bircevap değil ama ben söylim yine de öncelikle hepsinin Deniz hariç hepsinin 3 er portakal yediğini ve sadece denizin 2 portakal yediğini düşünüyorum. çünkü herkes birbirine ne kadr yediini soruyor ama birtek deniz söylediğinegöre Deniz kendisinin yediği portakal sayısını biliyor olmalı ve eğer kendisi 2 tane yediyse diğerleri de eşit oranda yemmiştir yani cevap beni de açmadı pek ya ama yine de söylim dedim düşünüyorum:Tongue
Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
hepsi en az 1 tane yediğine göre geriye 7 tane kalır ve onlarından 4 tanesini verirsek bu durumda herkes 2 şer tane yemiş olur ve geriye 3 tane kalır bu üçünüde deniz yemiştir.yani deniz 5 tane diğerleri 2 şer tane yemişitr.cevabı böle mi acabagülücük
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
tamma biraz daha kafamı patlatiyimgülücük
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
_GÖLGE HARAMILERI_
Cvp: RE: hediyeli soruu :)
gwts Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hepsı bırer tane yemıstır gerısını denız yemıstırgülücük tuttumu?

hyricýn ama hic yaklasmadin

demekki biraz daha ugrasssan hic bulamicanSmileSmile
GÖLGE HARAMiLERiNE BiR SELAM ÇAK!!!!!!!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
ahmet 2 bülent 2 cihat 3 denizde 4 tane yemiştir.bu sefer oldumugülücük

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.