You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

HDP'li başkan dağa PKK'lı götürürken yakalandı

HDP'li başkan dağa PKK'lı götürürken yakalandı

...
RE: HDP'li başkan dağa PKK'lı götürürken yakalandı
Ahmet Efe

Anladıgim kadarıyla ilçe başkanı tutuklanıp

Diğer iki kişi kandırıldıklarını söyleyerek serbest bırakılmış

Doğru mu?

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Bu iki kişinin eline kalaşnikof tüfek verilip

Aynı gece en yakın karakolu basıp en az 1 askeri

şehit etme ihtimali var mıdır?

Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Ya dalga mı geçiyorsun Allah aşkına? İlla birileri mi ölmesi lazım ya? Eline tüfek almasına gerek yok. Almaya yeltenmesi alnının ortasından vurulması için yeterince geçerli bir sebep.
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Dağa çıkacak adamın serbest bırakılmasını yadırgamıyorsunda

Ahmet Efe

Koltuğunun tepesinde büyük boy Öcalan

resmi taşıyan adamın 2 kişiyi dağa götürmesini mi garipsedin?

Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
(Amed), bu minvalde onca başlık açıldı
Tartışılıp duruyor
Fakat ben sizin neyi savunduğunuzu
Ciddi mana da neyi dert edindiğinizi anlamadım
Taraflı - konu içi çiftli muhabbetler dönünce
Anlatılmak istenin de ne olduğunu ben anlayamıyorum

Siz bir yazı yazsanıza.
Derdim karşı çıktığım ya da onayladığım ve yahut ne bilim
Anlatın okuyalım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
pejmurde
Bunların işi gücü fitne fesat bunlar kürtlerin sözcüsü degil bunlar alçakca TSK ne orda burda iftira atacak kadar şerefsiz

TSK'nın artan operasyonları ile köşeye sıkışan PKK, "Güneydoğu'da sivillere ateş açılıyor, çocuklar ölüyor" propogandasına başladı. Aynı iddiaları, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş da Viyana'da dile getirdi. Ardından, "Kürtler özerklik istemesin de ne yapsın" diye sordu. Peki PKK'nın güç kazanmaya çalıştığı Doğu ve Güneydoğu illerinde gerçekte ne oluyor? Bu konudaki sorular, İçişleri Bakanlığı ve Valilik'ten yapılan açıklamalarla yanıt buldu.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Amed kardeşim,

Pkk nın bir terör örgütü ve hdp nin de bu terör örgütünün siyasi uzantısı olduğunu gördükten sonra ak parti mhp düşmanlığın filan önemli değil

herkes bi partiye bağlanabilir ama hiçkimse terörle beslenen kanla beslenen insanların yanında duramaz

ne müslümanlığa ne insanlığa sığar bu iş.
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.