You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Hazımsız kadınlar

Hazımsız kadınlar

General
Hazımsız kadınlar
Herkesle ortak bir yol bulabiliyorum. Ama hazımsız kadınlarla olmuyor… Ne kendi hayatlarını hazmedebiliyorlar, ne de başkalarınınkini. Okuyorlar, tahsil alıyorlar, kariyer yapıyorlar ama olmuyor. Bir gün bana kendisini ‘Ben Ayşe Hanım’ diye tanıtan biriyle karşılaştım mesela. Sen bize ‘ben Ayşe’ de de, biz sana zaten Ayşe Hanım deriz… Hanım olmayı malesef ki daha kendisi hazmedememiş.

Bu insanlar meslekleriyle övünüyorlar. Ellerindeki tek şey o unvan sanki. Eğer kendi mesleği iş görmüyorsa, kocalarının mesleği ile övünüyorlar. Falancanın hanımıyım! İyi, memnun oldum, ben benim, sadece benim! Eksiklerim, kusurlarım, başardıklarım ve başaramadıklarımla benim. Kocasından da nemalanamıyorsa çocuğuna sarıyor bu kez. ‘Benim çocuğum çok özel bir çocuk, çok hassas, çok değişik’ Hı hııı, bizimkiler bostan korkuluğu…

Kendi hayatlarında böyleler ama başkalarının başarısını da kabullenemiyorlar. O kadar hazımsızlar ki, mesajları, yorumları, eleştiriye benzemeyen eleştirileri ile ne kadar gülünç duruma düştüklerinin farkına varamıyorlar malesef. Niye? Çünkü, en doğruyu o bilir, o bizden değil, bizden yukarda, biz aşağıdayız ve asla yukarıyı hak etmiyoruz ona göre. Bu kadınlar niye böyleler acaba dedik. Sonra hazımsızlıkta karar kıldık. Arkadaşım dedi ki, ‘Aslında besliyorlar bizi. Yıldırmaya çalışıyorlar ama olmuyor. Kötüler ve kötü yorumlarıyla seni besliyorlar. Tıpkı ‘gübre’ gibi…’

Oysa bütün mesele ne biliyor musunuz? Biz susalım, Victor Hugo söylesin:

‘’Kendi ışığına güvenen, başkasının parlamasından rahatsızlık duymaz.’’

İşte bu kadar. Şu öğle saati, kendi ışığına güvenen dostlarıma birer kızıl çay, diğerlerine maden suyu ısmarlıyorum. Hazma birebirdir

ş,çarkacı
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: Hazımsız kadınlar
Neden makyaj yaptıklarını zannediyorsunuz.?

Elbette kendi kendilerini, yani doğal görünüşlerini hazmedemedikleri için..!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Güzel yazmış. Teşekkürler. gülücük

İslam'a bağlı Müslüman kadınlar bu çirkefliğe düşmüyorlar tabi.
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Ya en güzeli karavan iste.
Alip binip gidecen taaa uzaklara.
Ne hazimsiz kadin ne erkek yani insan cekecen.

Başını dinlersin mis gibi ya.

Neyşinil da güney kutbu belgeseli vardi geçenlerde
Bir özendim herzaman ki gibi.

Gerci orada hemen ölürüm ben ama olsun.
Hazimsizlik cekecegine huzurlu ol iste ya.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Aslında bayağı bir ağır yorum,genelleme ywpmak hoş değil
Aşk bir şem'-i ilâhîdir benim pervânesi
Şevk bir zencîrdir gönlüm anın dîvânesi
-Şeyh Galip-
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.