You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Uzman
Hayran kalınası
HAYRAN KALDIM
2 gün önce terör örgütü, Elazığ'da Palu'nun Okçular ( Okçıyan ) köyü karakoluna saldırı yapıyor. Bunu duyan, gören tüm köylüler silahlarını alıp karakola gidiyor ve karşılıklı çatışma başlıyor.
Bir anda sayıları 100 leri bulan köylülere karşı direnemeyeceğini anlayan örgüt mensupları çözümü kaçmakta buluyor. Köylülerin bir kısmı yolları kendilerinin bildiklerini ve askerlerin gelmemesi gerektiğini komutana söyleyerek gitmek istiyorlar.
Komutan destek kuvvet gelmeden böyle birşey yapılmaması gerektiğini söylese de köylülerin bir kısmına engel olamıyor. Bir kısım köylü arkalarından gidiyor ve yer yer çatışmalar oluyor.
Diğer karakolda olan köylülere komutan "artık destek kuvvet gelecek sizin kalmanıza gerek yok evinize çocuklarınızın yanına dönün " diyor. Köylüler bunu kabul etmeyeceklerini, " askerler ailelerinin yanındamı ki bizde ailemizin yanına gidelim " diyorlar ve komutanın talebini reddediyorlar.
Durum bununlada bitmiyor. O gece nöbet kulübesinde olan tüm askerler indiriliyor ve vatandaşlar nöbet klübelerine çıkıp nöbet tutuyorlar ve karakolunun etrafında mevzilenip geceyi orda silah başında geçiriyorlar...
Buradan asil, civanmert Palu ( Okçıyan ) halkını selamlıyorum kendini askerine siper eden köylülerin ellerinden öpüyorum..
Ne yapsanız nafile ne yapsanız boş bu ülkeyi bölemeyecek,verilecek tek çakıl taşı bile hainlere yok.
Selami Haktan
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: Hayran kalınası
Birinci dünya savaşı sonrası dünyada ortaya çıkan ırkçılık yüzünden oluyor pkk. Ben kürtlere yapılan zulmüde okudum ve duydum.

Tsk zaten köylünün çocugunu alıyor. Birde köylünün onun için çalışmasına mı muhtaç ? Dünyanın en güçlü ordusundan biriyiz. Böyle halktan yardım almak itibarımızı düşürür. İsterlerse sadece kürtlerden oluşan bir ordu kursunlar onu sürsünler pkk nın üzerine bu sayede pkk derki bak kürtlerde türklerin yönetimini istiyor der savaşı bırakır. Tabiki bu benim düşüncem yanlışda olabilir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Konuyu yanlış anlamışsınız kardeşim .Kimse yardım istememiş köylüler gönüllü olarak yardım etmek istemişler
Millet olarak vatan mevzusunun ne anlama geldiğini anlatan gerçek bir olaydır
Vatanı için ölmeyi göze alabilecek köylü kardeşlerimizi kimse suçlayamaz
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Bizim milletimiz son derece vatanperverdir.
Ne bu olaya, ne geçmişteki olaylara ve ne de bundan sonra olacaklara hayret etmeyeceğim. Bunlar bizim milletimiz için olağan şeyler.
Milletimiz de bir değişme yok.

Pkk ya destek veren halk değil devletti.
Şükür aklı başına geldi.
Değişim devlette gerçekleşti.

Eski devlet olsaydı, bu olaydan sonra halkı cinayetten yada taammüden adam öldürmekten tutuklardı. Bunlar birkaç sene evveline kadar yaşanan şeylerdi.
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.