You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

hayırlı kandiller:)

hayırlı kandiller:)

General
RE: hayırlı kandiller:)
yav o kadar dedik bu kandil günleri bidattir diye,kadir gecesi dışında yoktur diye.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
hakikati anlatmak için diyoruz,yoksa burda işim ne ki :D
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
herhangi bir farzlık olayın olmadığını bizde biliyoruz amaç günün önemini hatırlamak ifade
Sabret,    Şükret,    Seyret...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
önemi yok ki,sahih kaynaklarda bu geceyi gösteren bir delil yok.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
inanç meselesi.. yılda birkaç kez diğer günlerden farklı geçirmenin ne zararı olabilirki ?

neyse şöyle söylim bugünü önemsiyenlerin günü mübarek olsun:D

selametleegülücük
Sabret,    Şükret,    Seyret...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
kandil günleri ile,yılda 360 gün ibadet etmeyen insanlar 5 gün için camiye giriyorsa orda bi terslik var işte,ve bidat bidattir,hayrı yoktur.

"Her bidat dalalettir,her dalalet cehennemliktir" sözü varken Rasulullah(sav)'ın uzak durmak lazım.

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.