Etkili bir duaya ihtiyacım var. Şöyleki. Yakın zamana kadar borclarim vardı. Tek maaş çocuklar vs. Ay sonu gelmiyordu haliyle. Şimdi çok şükür toparladım düze çıktım. Ama o psikolojiyi moralsizligi stresi çok iyi biliyorum. Çaresizlik desteksizlik vs vs. Ve şu an çevremde bir kaç insan var bu durumda. Aynı şeyleri yaşadığım için üzülüyorum ama bende tek maaşa bağlıyım ve o yüzden tam olarak çare olamıyorum. Bugün bir kaç kişiye bahsettim napabiliriz diye ama herkes kendi derdinde biliyorsunuz. Ama benim vicdanım rahat değil. Aç bir cocuk görmeyi ya da ağlayan bir anne görmeyi ya da çaresiz bir baba görmeyi gerçekten kaldıramıyorum.
Ben bu insanlara yardım edecek bir maddi güce sahip olmak istiyorum. Bunun için etkili bir dua biliyor musunuz.
Kendi borclarim varken günlük Vakıa suresi ni okuyordum. Faydasının olduğuna inanıyorum. Bir şekilde o ayın sonu geliyordu.
Şimdide diğer insanlara yardımcı olmak için istiyorum.
Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Belki size saçma gelmiştir ama bu konularda fazla hassasım. Derdimi anlatabildigimi umuyorum. Tekrardan hayırlı akşamlar.