You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

hayattaki amacınız ne?

hayattaki amacınız ne?

Yönetici
RE: hayattaki amacınız ne?
Hakaret içermeyen söz ve davranışlardan rahatsız olmamak gerek.
Allah var mıdır? Sorusunda, soranın aklında bir hinlik yoksa hakaret içermemektedir.

Allah var mıdır? Sorusu Müslümanın zihninde cevap bulmuş bir sorudur.

Şayet bu soruya verecek cevabı olmayan varsa biraz düşünmek yeterli olacaktır, olmazsa biraz ilim yetecektir.

Bir de şöyle bir soru sormak gerek;
Allah yok mudur?
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 30-08-2016, Saat:02:30 PM, Düzenleyen: alpi.
Profesör
Hakaret içermeyen söz ve davranışlardan rahatsız olmamak gerek.
Allah var mıdır? Sorusunda, soranın aklında bir hinlik yoksa hakaret içermemektedir. Bu senin düşüncen seni bağlar,

Bence de önceki yazdığım gibi tekrar yazıyorum ALLAH varmıdır demiyor (düzeltiyorum kusura bakmayın ben yazmıştım böyle) şöyle yazmış yazan kişi ALLAH varmı ki? hem hakaret hemde hinlik içeriyor buda benim düşüncem beni bağlar tamammı kardeş.

Ha Yönetici olarak sen değerlendirirsin gereğini yaparsın oda forumu bağlar buda tarafsız bir değerlendirmedir saygı duymak bizden.

işte soruyu soran kişi veya bu yazıyı yazan kişinin samimi olduğunu düşünmüyorum çünkü yazı akışı içinde kullanılan cümlelerin samimiyeti olmuyor bunu belki bizde yapıyoruz zaman zaman biliyorum izliyorum kısacası aynı şeyleri düşünmek aynı şeyleri kabullenmek mümkün olamayabiliyor.

ilim konusu herkesin kendi ölçüsünde bildikleri vardır doğru olur yanlış olur ama daha açıkcası bir bildiği vardır
mutlaka bir gerçek var ilminde ölçüsü sınırı vardır her suala verilecek cevap vardır ancak hemen o an cevap veremeyenler de vardır bu durumda hepimizde mevcuttur

konuyu şöyle kapatalım biz şikayetleri yöneticilere iletiriz değerlendirmeyi o an forumda hazır olan kim varsa o değerlendirir gereğini yapar bizlere de saygı duymak düşer selametle kardeşim.

Dikkat edelim birbirimize düşürme tuzağı bunlar düşmeyelim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 30-08-2016, Saat:07:15 PM, Düzenleyen: duadaş.
Yönetici
@duadaş kardeşim canımsın.
Yahu sohbet etmekti amacım, bir konu açtın ben de devam ettirmek istedim.gülücük

Bir şeyler öğrenmek yada anlatmak istiyorum. Ama maalesef yanlış anlaşılıyorum. Bu ilk kez olmuyor tabi. İnternet ortamında yazışarak gerçek niyetlerimizi net bir şekilde ortaya koyamıyoruz yada ben beceremiyorum.

Allah'a emanetsin.gülücük

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Eyvallah kardeşim biz bu gönül sofrasında oturuyoruz beraber sebebleniyoruz inşallah sende ALLAHA emanetsin

ben senin kıymetli düşüncelerini asla yanlış anlamadım başkaları yanlış anlamasın diye yazdım biliyorum tabiki
ve senin söylemek istediklerini anladığım için bende bazı ince noktalara dem vurdum (son cümlelerimde)
yok özellikle senin bir çok yazılarında çok güzel ince noktalara değindiğini çok iyi biliyorum ve çok iyi anlıyorum
seni üzmek istemedim inan salih kardeşim ben başkalarına atıfta bulundum galiba fazlamı ciddi yazdım yahugülücük)))
neyse niyetler halis, gönüller bir olduktan sonra gerisi teferruat

şöyle bağlayalım
Yollar boşaldı artık
Yolcular buldu vaha
Yolcular gitmesede
Yollar gider ALLAHA

o yolda yolcu olmayı o yolda giden olmayı ve maksadına ermeyi nasip eylesin RABBİM
dualarda unutmayalım. Hakkını helal et kardeşim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 30-08-2016, Saat:09:45 PM, Düzenleyen: duadaş.
Yönetici
Allah razı olsun.
Bir hak doğmadı ama varsa hakkım helal olsun.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Allah= yakmak için insan yaratan TANRI ; olayin ozü bu,bu kadar basit. Inaninca ne oluyo? Inansan ne olur inanmasan ne olur? Boş şeyler. Ayrica,ahlaklı olmanın dindar olmakla hiç alaksi yok. Tam tersine, dindarlar daha ahlaksizmiş.Istatistiksel olarak arastirabilirsiniz.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.