Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dinim,ailem,bide biri

giderayak işlerim var bitirilecek, 
![[Resim: 1871qt9.gif]](http://img67.imageshack.us/img67/9378/1871qt9.gif)
)
ASUDE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hayatımızda önem verdiğimiz değerler çok...
lakin öncelik vermek gerekirse!
sağlık ve sıhhatte olmak...
sabırlı ve huzurlu olmak...
güzel ahlak ve dinimle bütün olmak...
uzunmu oldu zeynebim...
rabbin rizası,rasulun şefaatini bu şıklarda bulacagıma inanıyorum...
Asi köle Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Çoğunluk din demiş ama konuyla alakasını anlayamadım..
Hayatında önemli şey? Din..
Merak ettim önemli olamsı için ne yapıyoruz. Yani ne kadardır dinin önemi. Mesela üniveristeden, geleceğinden vazgeçebileceğin kadar önemli mi?
Nizam-ül Mülk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Asi köle Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Çoğunluk din demiş ama konuyla alakasını anlayamadım..
Hayatında önemli şey? Din..
Merak ettim önemli olamsı için ne yapıyoruz. Yani ne kadardır dinin önemi. Mesela üniveristeden, geleceğinden vazgeçebileceğin kadar önemli mi?
herkes algıladığını ve hissettiğini yazacak normal olarak
ewt din önemli hepimiz için kimin ne kadar önem verdiği de kendine kalsın ne diyelim bacım
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.