You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Hayatının yastığıyla evlendi!

Administrator
Biraz eski bir konu ama aleme ibret olsun diye açtım.Ne insanlar var görün Smile

[Resim: 62551d.jpg]
Bu durumda ise Koreli bir adam üzerinde kadın resmi çizili olan kocaman bir yastığa aşık oldu daha sonra hayatının aşkıyla evlendi.

Lee Jin-gyu dakimakura denilen ve kucaklanabilen büyük Japon yastığına ilk görüşte aşık olmuş...

Üzerinde çizgi film karakterlerinin resimleri olan yastıklardan Lee"nin kendisine hayat arkadaşı olarak seçtiği yastığın üzerinde Büyülü Kız çizgi filminden Fate Testarossa"nın resmi bulunuyor.

28 yaşındaki Lee rahip önünde düzenlenen özel bir törende gelinlik giydirdiği yastıkla evlendi.

İkilinin evlilik yeminleri yerel medya tarafından dikkatle not alındı.

Lee"nin bir arkadaşı Bu yastığa kafayı takmış gittiği her yere yastığı da götürüyor dedi.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Hayatının yastığıyla evlendi!
bunu okumuştum daha önce Smile
boşluk çok kötü ya allah kimseyi boş bırakmasın gülücük
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
olumlu tarafından bakalım terkedilme ihtimali yokBööö
kırılma ihtimali yok.. belki canlısına verilen değerden fazlasını hakediyodur.. hem konuşmayan kadın işte ne istiyonuz daha:p belkide en iisini yapıyodurifade bu kadar yanlışın içinde çokta abes kaçmıyo kiBööö
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
öz eleştiri derken kendimi dışında tutmuştum amaBööö
öyle diosan öyle olsun abigülücük
adam mutluluğu bulmuş.. onu bu duruma itenler utansınBööö
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.