You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

hayatın içinden...

hayatın içinden...

....Envarül-Âşîkîn....
hayatın içinden...
HAYATIN İÇİNDEN

Savaşın en kanlı günlerinden biri.Bir asker arkadaşının biraz ileride kanlar icinde yere düştüğünü gördü.İnsanın basini bir saniye bile siperin uzerinde tutamiyacagi ates yagmuru altindaydilar.Asker tegmene kostu:
-"Tegmenim,firlayip arkadasimi alip getirebilirmiyim?"
Delirdin mi? der gibi bakti tegmen.
-"Gitmeye degermi?Arkadasin delik desik olmus,buyuk olasilikla olmustur bile.Kendi hayatinida tehlikeye atma sakin."
Asker israr etti.Tegmen:
-"Peki" dedi."Git o zaman"
Inanilmasi guc,asker o korkunc ates yagmuru altinda,arkadasina ulasti.Onu sirtina aldi ve kosa kosa dondu.Birlikte siperin icine yuvarlandilar.Tegmen kanlar icindeki askeri muayene etti,sonra onu sipere tasiyan arkadasina dondu:
-"Sana degmez,hayatini tehlikeye atmana degmez demistim.Bu zaten olmus"
-"Degdi tegmenim degdi"dedi asker.
-"Nasil degdi"dedi tegmen."Bu adam olmus gormuyormusun?"
-"Yinede degdi tegmenim.Cunku yanina ulastigimda henuz olmemisti.Onun son sozlerini duymak,dunyaya bedeldi benim icin."
Ve arkadasinin son sozlerini hickirarak tekrarladi:
-"Jim,gelecegini biliyordum"
......Yaradan rahmetini kahrından üstün saydı ne olurdu halimiz gözyaşı olmasaydı?....(N.F.K)

hani bir yanımız
dökülür kanımız
yanıyor canımız
yanma dur diyemem...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: hayatın içinden...
güzel bir hikeye anlayana

sağol paylaşımın için
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.