You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Haxball Turnuvası :)

Haxball Turnuvası :)

General
RE: Haxball Turnuvası :)
Kardeşim biraz bekleyelim daha katılım olur belki, hem turnuvanın şeklini belirliycem kişi sayısına göre
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
yeterli sayı olursa 2 li gruplara ayrılırız, eleme usulü yaparız.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
@karadamlalar Sayı kesinleşsin bakalım da, şimdiki kişilerle dediğin gibi üçlü gurup ardından eleme düşünmüştüm bende gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
bence siklet farkına göre ayır. oyuna yeni başlamış olanları direk bizim karşımıza atarsan sonuç direk belli :D
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
@Rabia Seni yazdım zaten ilk mesajdan takip edilicek turnuva sürekli olarak :D Akşamımı da kılıp geliyim öğretirim ben sana gülücük

@karadamlalar Olmaz öyle adil olalım kime ne denk gelirse :D

Bu arada katılmak isteyenler haala yazabilir
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 19-03-2013, Saat:07:29 PM, Düzenleyen: Tesir.
General
o dediğinle pek adil olmayacak gibi işte :D neyse bakalım toplanalım deneyelim.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
Rabiam ok tuslariyla haraket edip alt tusla gol atiyosun yada hizini alaayip kaleye sen giriyosun benim gibi :D
[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]

"Kalk, silkelen, kendine gel. Umutsuzluğa sarılma.
Umutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tandır."
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.