You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Hatırlar mısın, neydi vefa?

Profesör

Ya neydi onun zülfünün kıvrımına tutunup kalan fırkat?

Neydi kağıdı sırılsıklam eden hicran?
Vefa bir sevda,vefa bir dost tesellisiVefa,hicran içindeki gönle merhem,çöldeki son yeşile ab-ı hayat

Vefa,ızdırap yangınına düşen rahmetMecnun misali Leyla'dan geçip Mevla'ya hicret

Hatırlar mısın,neydi vefa?

Ezelde verilen söze,Haşr'e kadar sadakat miydi?Karasevdalı birinin,kar ve boranın kucağında yüreğiyle ısıttığı bir kardelen mi?Kupkuru çölleri cennete çeviren Gül'e sevdalı olmak mı?
Dikenlerin batmasına aldırmadan,güle vuslat arzusuyla kanayan bülbül bilir vefayı

Nuruna hasret olduğu Mübarek Yüz'e bir zarar gelmesin diye bütün hünerimi ortaya koyan mağaradaki örümcek bilir vefayıVuslat kokulu uykusuz gecelerde Yar arzusunun adıdır vefaSevda bülbülünün kanı damlayınca karanlık bir geceye,vefa nağme kesilip çınlar seherler boyunca
Yüreği oldukça büyük yaralarla baş etmeye çalışan kadim bir dostum bil,nmeten adresine gönderilmiş mektupların adıdır vefaBelki de bir daha açılmayacak olan dost kapısını terk etmeyişin sırrına ermektir vefa

Vefasız gülüşler serpildi kanayan yaralaraVefanın bahtına vuslat yerine gurbetler düştüBeklentisiz sevmeler maziye karıştı,yapılanlar karşılık bekliyor artıkYıldızların sızısı her gece biraz daha artıyor Samanyolu'ndaşimdi geceler vefasızlıkla bölünmedeAyın on dördünde sema,şimdilerin vefasız dostlarına nazar edipde ağlama
Ağlama sakın ağlama

Hatırladın mı,neydi vefa?
Vefa, bahta düşen cefa da olsa,safa libası giymektir
o cefanın libasını olsada sen çoktan giymişsin
dostum girme artık burda olma sus sus ?????????sadece
izle ve görevini yap!!!!!!!!

alıntı
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
beYaz yoLcu
Cvp: Hatırlar mısın, neydi vefa?
"Vefa umarken ondan
Doldu gözüm hicrandan
Kaldım yaya dermandan..”
[Resim: bartsab9lp4.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.