You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

...Revan...
Haşir Sonu
Hoca bize sure okutturuyor. Listeye bir bakayim dedim hangi sureleri okutturuyor diye bir baktim Haşir Sonu yaziyor. Ben ne olduğunu bilmiyorum mazur görün. Bilen bir kardeşim varsa yazarsa mutlu olurum. çarşambaya kadar ezberleyeyim de ayricaliğim olsun. gülücük
Şimdiden eyvallah.
İki kişilik duânın adıysa saadet.
Ya Rabbi beni onunla beraber affet!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Haşir Sonu
"layestevi" diye başlayan ayet olabileceği gibi, "hüvallahüllezi" diye başlayan ayettende olabilir, en iyisi siz "Layestevi" diye başlayan yerden ezberleyin garanti olur. gülücük

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
...Revan...
ikinizede kocaman eyvallah.
Ben sen ü. Ayetini ezberleyeyim. Gerisi hocanin insifiyatine kalmik bir şey. gülücük
Ya zey abla okulunuzda sure ezberlemek zorunlu muydu? Biz de zorunlu tutmuyorlar. Adam yazilida namazla ilgili soru sorunca ateistler bir ayaklanmiş zavalli hoca dert yaniyor. Neymiş siz bize bu sorulari soramazsiniz. E be dostum müfredatta geçiyor hoca ne yapsin. Bir sure ezerbelemeyi zorunlu tutsalar hocayi şikayet etmelerinden filan korkuyorum.
Bunu ilk beğenen sen ol.
...Revan...
Anadolu olduğu icin zorunlu tutulmuyor...
Cok aci kimse bir sey bilmiyor...
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Hmm anlaşıldı..anne babadan o eğitim alınmamış ise tabiki okuldada bi afallarlar.hatta irtica geliyor korkusu sarar dört bir yanlarını :D I'm muslim dont panic :D
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.