You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kıdemli Üye
RE: haram mı?
Üzüldüğünüzde kendinize zarar veriyorsanız isyan ediyorsanız elbette haramdır. üzüldüğünüz konuya ve verdiğiniz tepkilere göre değişir haram olup olmaması.
You can not out run me I m VAYNE!

Ben müslümanım ,
İslam mükemmel , ama ben değilim.
Eğer ben hata yaparsam beni suçla.
Dinimi değil.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 15-09-2015, Saat:12:18 PM, Düzenleyen: Vayne.
Acemi Üye
RE: haram mı?
Şöyle ayetler var.

Gevşemeyin, üzülmeyin; eğer (gerçekten) iman etmişseniz en üstün olan sizlersiniz. Ali İmran 139

Elinizden kaçırdıklarınıza ve size isabet edene üzülmemeniz için sizi kederden kedere uğrattı. Allah, yaptıklarınızdan haberi olandır. Ali İmran 153

İnsanlar, (sadece) "İman ettik" diyerek, sınanmadan bırakılacaklarını mı sandılar? Ankebut 2

Gizli konuşmalar şeytandandır. Bu iman edenleri üzmek içindir. Oysa şeytan, Allah'ın izni olmadıkça, müminlere hiçbir zarar veremez. Müminler Allah'a dayanıp güvensinler. Mücadele 10

Aslında her şeyin Allah'tan geldiğine inanıyorsak gerçekten üzülmek ne derece doğru? Allah'tan geldiğini bilip sabretmek; daha zor şartları yaşayan insanları düşünüp şükretmek daha güzel olurdu.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 15-09-2015, Saat:01:18 PM, Düzenleyen: Zinnureyn.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.