You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Hangi Sure Kaçıncı Cüzde ?

Hangi Sure Kaçıncı Cüzde ?

General
RE: Hangi Sure Kaçıncı Cüzde ?
Ablacım iyi güzel de... Sorun şu! Sen anlamadığın şeyi çok iyi okusan nolacak? Bak ben ingilkizceyi hiç anlamam ama çok güzel konuşurum yazılı olanı! Bu benim ne işime yarıyor? Anca ingilizce okumuş oluyorum! Kuranda böyle okuyalım okumayalım demiytorum! Ama biz kuranı sadece kutsal kitap diye okuyoruz (çoğumuz) Kalkıpta içindeki bir ayetin tefirini kaçımız araştırdı? Ya da dini bir konuda kim ilmihale baktı? Adam doğru düzgün namaz kılmayı bilmiyor kalkıyor takılmadan kuran okuyor! Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?...
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Kur'anın zahirine takıldığımız doğru; aksi halde halimiz başka türlü olurdu..
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
Çalıkuşu
Maalesef Yaygın olan hal bu.. Allah'a şükür ki kalbi imanlı dili Kur'ân'lı gençler de var..
"Her şey kaderle takdir edilmiştir, kısmetine razı ol ki rahat edesin...”
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.