You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Hangi Partiye oy vereceksiniz? Gerekçeniz?

Hangi Partiye oy vereceksiniz? Gerekçeniz?

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: Hangi Partiye oy vereceksiniz? Gerekçeniz?
o günden bu güne çok değişti ayşe

kişiyi kendi hocaları bile çekemiyor...

tayyip hak eetiği yerde
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
Cvp: Hangi Partiye oy vereceksiniz? Gerekçeniz?
aysesena Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:VALLA DÜŞÜNMEME HİÇÇÇÇ GEREK YOK.AKP DERİM BAŞKA BİŞEYDE DEMEM.TARTIŞMAYADA HİÇÇÇÇ GEREK YOK.DOĞRULAR VE YANLIŞLAR ORTADA.RABBİM GÖRÜYO KİM HAKLI KİM HAKSIZ BU YOLDA.GÖZLERİNİZİ KÖR KULAKLARINIZI DA SAĞIR ETMİŞLER.SELAMETLE KARDEŞLERİM...

BENCE SEN BASKI ALTINDA KALIYOSUN.AİLEN SENİ ÇOK FANATİK YETİŞTİRMİŞ.
BENCE BU BASKIDAN KURTULUP DÜŞÜN...SÜHİMCİM AĞZINA SAĞLIK...YÜRÜ BE ARKANDA BEN VARIMgülücük

çocuksunuz daha..yorumlarınızdan belli..siz de büyüyecek ve aşırı tepki vermemeyi, biraz fanatizmden sıyrılmayı öğreneceksiniz..sancılı bi büyüme evresi geçirmemeniz temennisiyle..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
kız ayşe ben sana sus demedimmmiii
Bunu ilk beğenen sen ol.
&gt;295457&lt;
aysesena Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:VALLA DÜŞÜNMEME HİÇÇÇÇ GEREK YOK.AKP DERİM BAŞKA BİŞEYDE DEMEM.TARTIŞMAYADA HİÇÇÇÇ GEREK YOK.DOĞRULAR VE YANLIŞLAR ORTADA.RABBİM GÖRÜYO KİM HAKLI KİM HAKSIZ BU YOLDA.GÖZLERİNİZİ KÖR KULAKLARINIZI DA SAĞIR ETMİŞLER.SELAMETLE KARDEŞLERİM...

BENCE SEN BASKI ALTINDA KALIYOSUN.AİLEN SENİ ÇOK FANATİK YETİŞTİRMİŞ.
BENCE BU BASKIDAN KURTULUP DÜŞÜN...SÜHİMCİM AĞZINA SAĞLIK...YÜRÜ BE ARKANDA BEN VARIMgülücük

YORUMLARINIZA GÜLER GEÇERİM KARDEŞLERİM.
BEN Mİ BASKI ALTINDAYIM.22 YAŞINDAYIM VE NEYİN DOĞRU NEYİN YANLIŞ OLDUĞUNU ÇOK ŞÜKÜR KAVRAYABİLİYORUM.ASIL BASKI ALTINDA OLAN SENSİN.SENİN DAHA YAŞIN KÜÇÜK KAVRAYAMAZSIN OLANLARI.
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
&gt;295457&lt;
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Cvp: RE: Hangi Partiye oy vereceksiniz? Gerekçeniz?
OFLU Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o günden bu güne çok değişti ayşe

tayyip hak eetiği yerde

Tarışmaya neden olmak istemem ama oflu söylediğini kulağın duysun!...
Bunu Hocamız hak etmedi!... Hakkaten yuh ya, bn 15 yaşındayım bunrarı görüyorum... Konu koltuk değil, sense burda açık açık şunu dile getiriyosun Hoca tayip i kıskanıyo! Adam gelmiş 80 yaşına hali vakti yerinde hapse girdi çıktı sağlık sorunları yavaş yavaş baş göstermeye başladı adam hala ülkesi için durmadan projeler üretiyo, durmadan çalışıyo o halde... Senin söylediğine bak! Hiç bişey bilmiyosun! Tayip neden bizden ayrıldı? Hoca onu başbakan yapmadı diye... Oysa o kimdiki!... İşte asıl koltuk meraklısı ortada değil mi sizce?...Hem bunları bırak bu ayrı bi mesele sn elini vicdanına koy biraz objektif bak ve söyle Tayip yapabildiğini yapıyo mu?
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

tayyip hak eetiği yerde

Bunu Hocamız hak etmedi!... Hakkaten yuh ya, bn 15 yaşındayım bunrarı görüyorum... Konu koltuk değil, sense burda açık açık şunu dile getiriyosun Hoca tayip i kıskanıyo! Adam gelmiş 80 yaşına hali vakti yerinde hapse girdi çıktı sağlık sorunları yavaş yavaş baş göstermeye başladı adam hala ülkesi için durmadan projeler üretiyo, durmadan çalışıyo o halde... Senin söylediğine bak! Hiç bişey bilmiyosun! Tayip neden bizden ayrıldı? Hoca onu başbakan yapmadı diye... Oysa o kimdiki!... İşte asıl koltuk meraklısı ortada değil mi sizce?...Hem bunları bırak bu ayrı bi mesele sn elini vicdanına koy biraz objektif bak ve söyle Tayip yapabildiğini yapıyo mu?

bak 15 yaşındayım diyosun..büyüklerine biraz saygılı olmanı tavsiye ederim..oflu senden kaç yaş büyük, ona sen bilmiyosun diyemezsin..neden şiddet ve celalle hareket ediyosun? biraz sakinliğe davet ediyorum seni..biraz daha araştır oku..objektif bakmayı bil..o zaman neyin doğru neyin palavra olduğunu göreceksin..
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Bnde bunu sana tavsiye ederim... Bnim mimiklerimi görmeden sinirli olduğumu söyliyemezsin! Kötü söz kullandığımıda sanmıyorum. Bn oflu ablayı severim saygızıslık yapmak istemem yapmadımda zaten! Ayrıca snin herkeze tepeden bakıp ÇOCUKSUNUZ SİZ demen emin ol benimkinden daha büyğk saygısızlık! İşte bu sözünle anlışılıyo ki adsıl küçük olan snsin!..
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bnde bunu sana tavsiye ederim... Bnim mimiklerimi görmeden sinirli olduğumu söyliyemezsin! Kötü söz kullandığımıda sanmıyorum. Bn oflu ablayı severim saygızıslık yapmak istemem yapmadımda zaten! Ayrıca snin herkeze tepeden bakıp ÇOCUKSUNUZ SİZ demen emin ol benimkinden daha büyğk saygısızlık! İşte bu sözünle anlışılıyo ki adsıl küçük olan snsin!..

bak çocuk..sana kızmıyotrum..hakkımda bilmeden ileri geri konuşma..tavsiyemdir..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

tayyip hak eetiği yerde

canım benin seninle tartışmaya bile girmicem...

koltuk sevdasında olan erbakanda başkası değil bence...

ecevitte koltu sevdasından koltukta öldü

yerini gençlere bırakması lazım artık geçti ondan bu işler..

onu bunu anlamam tayyip hakettiği yerde ve orda kalacak
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.