Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Hangi Partiye oy vereceksiniz? Gerekçeniz?
Hangi Partiye oy vereceksiniz? Gerekçeniz?
gribal_enfeksiyon Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nankör olmayın..hele fanatik hiç olmayın..esnek ve saygılı olmakta fayda var..zaten bi avuç insan kaldık..o ya da bu parti..birbirinize cephe almayın..neden küfür milleti bir oluyo da biz bi türlü birlik olmayı başaramıyoruz?
ne nankörlüüüüüğü be...
kim kime nankörlük ediyor acaba?
hem bizim birbirimize cephe aldığımız yok.burda yumruklar değil yorumlar konuşur.oklava
aysesena Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:TABİKİDE
ADALET VE KALKINDIRMA PARTİSİ
AKP'YE VERİLEN OYLAR HELAL OLSUN İNŞALLAH.
ZEHRACIM BNCE Bİ DAHA DÜŞÜN...
AKP KAÇ SENE İKTİDARDA KALDI?VEDE NELER YAPTI?
MİLLET AÇ EKONOMİ BATIYOR.İNANNABİLİYORMUSUNUZ YA;
ÖRN;BİZİM ÜLKEMİZDE PATATES VAR AMA YURT DIŞINDAN ALIYORUZ...
NEDEN???E BORCUMUZ OLSUN YURT DIŞINA.NİYE BİZİM İNSANLARIMIZ KAZANSIN Kİ PARAYI.PEHHHH BEN BU YÖNETİMDEN HİÇ Mİ HİÇ MEMNUN DEĞİLİM.
AHH ERBAKAN HOCAM AHH...ONUN DEVRİNDE ÖYLEMİYDİ??
CAN FEDA O MÜBAREĞE...
ANLAŞILIYOR Kİ;ERDOĞAN ERBAKAN HOCAMIZDAN ÇOK ŞEY KAPAMAMIŞ...
kız ayşe süküttur kız öle böle ayrım yok keşke solcular gibi bizde birlik olsak öle şu bu yok
Bn Allah biliyoki hepinizi çok seviyorum... Ama bn Orta doğu projesi gibi Kaleşlerin müslümanlığı yok etmek istiyenlerin yapmış olduğu bi projeye eş başkanlık eden bi adama oy fln veremem...
Bu ülkede kürt- türke, laik- sağ görüşe vs vs... Her kez birbirine düşman! Bn Akp ye oy verenlere değil bn Hocanın arkasından vurup, ABD ye yalakalık yapan sonrada millete mecbur kaldık diye kandırmaya çalışan hükümete ve bu hükümeti başa geçirmek için türlü dalavereler yapan dış mihraklara düşmanım!... Siz biz yok Akp ye oy verenlerin hepsi bizim taban ve hala Tayip Erdoğanın bizim dava dışında yol izlediğini farkedemedin... Oysa adam bas bas bağrıyo ya Gömleyi çıkardım diyo... Bırak onu canlı yayında söyledikleri hoca hakında boş konuşmaları kulağımda!... Ve eminimki bilse sizin gibi Erbakan Hocayı sevipte kendi partisine oy verenleri kaybetmicek erkesi gün Hocaya saymadığını bırakmaz!...
Ki Allah ın işidir Bi ara azından Hocaya karşı bi kaç kötü söz çıktı! Ama siz gene duymazlıktan geldiniz ve gene verdiniz!....
elhmdülillah
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:VALLA DÜŞÜNMEME HİÇÇÇÇ GEREK YOK.AKP DERİM BAŞKA BİŞEYDE DEMEM.TARTIŞMAYADA HİÇÇÇÇ GEREK YOK.DOĞRULAR VE YANLIŞLAR ORTADA.RABBİM GÖRÜYO KİM HAKLI KİM HAKSIZ BU YOLDA.GÖZLERİNİZİ KÖR KULAKLARINIZI DA SAĞIR ETMİŞLER.SELAMETLE KARDEŞLERİM...
BENCE SEN BASKI ALTINDA KALIYOSUN.AİLEN SENİ ÇOK FANATİK YETİŞTİRMİŞ.
BENCE BU BASKIDAN KURTULUP DÜŞÜN...SÜHİMCİM AĞZINA SAĞLIK...YÜRÜ BE ARKANDA BEN VARIM
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Susmak olmaz!...
Bn Allah biliyoki hepinizi çok seviyorum... Ama bn Orta doğu projesi gibi Kaleşlerin müslümanlığı yok etmek istiyenlerin yapmış olduğu bi projeye eş başkanlık eden bi adama oy fln veremem...
Bu ülkede kürt- türke, laik- sağ görüşe vs vs... Her kez birbirine düşman! Bn Akp ye oy verenlere değil bn Hocanın arkasından vurup, ABD ye yalakalık yapan sonrada millete mecbur kaldık diye kandırmaya çalışan hükümete ve bu hükümeti başa geçirmek için türlü dalavereler yapan dış mihraklara düşmanım!... Siz biz yok Akp ye oy verenlerin hepsi bizim taban ve hala Tayip Erdoğanın bizim dava dışında yol izlediğini farkedemedin... Oysa adam bas bas bağrıyo ya Gömleyi çıkardım diyo... Bırak onu canlı yayında söyledikleri hoca hakında boş konuşmaları kulağımda!... Ve eminimki bilse sizin gibi Erbakan Hocayı sevipte kendi partisine oy verenleri kaybetmicek erkesi gün Hocaya saymadığını bırakmaz!...
Ki Allah ın işidir Bi ara azından Hocaya karşı bi kaç kötü söz çıktı! Ama siz gene duymazlıktan geldiniz ve gene verdiniz!....
O MÜBAREĞE UZANAN ELLER KIRILSIN!!!
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi