You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

hangi okuldan mezunuz?

hangi okuldan mezunuz?

ölüm değilse bizi ayıran yazık olmuş
RE: hangi okuldan mezunuz?
evet olsunlar bencede :D
sadece tanımak yetmez ıclerıne sızman gerek :D ahh ahh keske 1 yıl daha okusam :D gülücük
[Resim: ts_atki2.gif]
Dev gibi kestane ağaçları altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımız mosmor olana kadar balık tuttuğumuz fırtınanın cocuklarıyız biliyoruz ki hırçınlığımız, asiliğimiz, ondandır.

[Resim: tb43nr.gif]

Şampiyon Trabzonspor

Kuşkusuz çocuğuna ''tabağını bitir'' diye bağıramayan tek anne, afrikalı ANNE'dir...
Ölmesinler Artık ..!

AFRİKA yaz 5601'e gönder...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
içlerine sızmak şöyle dursun aynı havayı teneffüs etmek bile zorgülücük
ama sen içlerine sızdın heraldegülücük gel burada benim yerime 1 yıl okugülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
feministmisiniz :D
sızdım evet hemde cok fena sızdım gülücük 1 yıl kendı lısemde okurum sagol genede:D
Dev gibi kestane ağaçları altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımız mosmor olana kadar balık tuttuğumuz fırtınanın cocuklarıyız biliyoruz ki hırçınlığımız, asiliğimiz, ondandır.

Şampiyon Trabzonspor

Kuşkusuz çocuğuna ''tabağını bitir'' diye bağıramayan tek anne, afrikalı ANNE'dir...
Ölmesinler Artık ..!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
yok feminizmin kadınların hakkını savunduğunu düşünmüyorum.
zaten hakkımızı dinimizyeterince savunuyor değilmi? neyse size orayı sevdiren şey her ne ise inşallah onu keşkelerle anmazsınız yanıbaşınızda görürsünüz hepgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
evet gülücük
bu gidisle zor ama inşallah diyelm gülücük sagol

Şampiyon Trabzonspor

Ölmesinler Artık ..!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Ahval Paranormal
iki-üç kişi hariç maşallah hepsi i.h.l...gülücük
Bende

-Bilişim teknolojileri

Kavalyem oLsa Öpebilir miyim öLümü ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 04-08-2011, Saat:01:10 PM, Düzenleyen: sürmenaj.
köyün delisi
vayt benim anam da sağlık kurumları işletmeciliği okudu bitirdi ekmeğini eline aldı :D
üni de bi nane yok bence fazla heves etmeyin (;
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ahval Paranormal
hmm ne güzel...gülücük
Ben üniversite merakıımdan değil bilgisayarı seviyorum bunun üzerine. ZAten üniversite merakım olsaydı şuan başka şehirdeydim üniversite hayatı yaşıyor olurdum (;
Kavalyem oLsa Öpebilir miyim öLümü ?
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.