You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

hangi okuldan mezunuz?

hangi okuldan mezunuz?

Üye
RE: hangi okuldan mezunuz?
canım hayırlı olsun diploman ne yapmayı düşünüyorsun şimdi..
Degerli FEYZA_77 Kullanicisi Feb 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
yeterlilik almayı düşünüyom, eğitim verebilmek için
bir de aldığım eğitimi geliştirimeyi düşünüyom uygun bi, yer bulabilirsem hayırlısıyla..
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
össye girdinmi..
Degerli FEYZA_77 Kullanicisi Feb 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
10 senedir bitmedi be :D ne okulmuş arkadaş...
-/*-
bir yerde artık tartışılmaz bir usul oluşmuşsa yeni bir usul yaratın dedi. zira bir şeyi yapmanın şekli yani usulu amacının önüne çekmektedir. amaçtan çok usulu kutsanır olmakta sonra. o şeyi sevmek yetmez olmakta. o sevginin herkes gibi gösterilmesi sevmekten daha önemli sayılmakta. kardeşlerim usul kavga sebebi yaratmakta. usul gelse gelse yol manasına gelir ve eğer gerçeğe gitmekse maksadınız herkes kendi yolunu bulmalıdır. siz bir anayol yapar ve gerisini yasak ederseniz eğer dedi, ya yol yolsuzluk, ya yolsuzluk yol olur dedi.
-/*-
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
10 senemi sen ne okuyorsun..çift dikiş mi gidiyorsun..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Cvp: hangi okuldan mezunuz?
ben de istanbul kazım karabekir imam hatip lisesinden mezun oldum bu yıl gülücük
Degerli hmyRa Kullanicisi Jul 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 30-07-2009, Saat:01:52 PM, Düzenleyen: hmyRa.
Acemi Üye
Degerli hmyRa Kullanicisi Jul 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
700. Yıl Osman Gazi İlköğretim Okulundan mezun olabilmiştim yalnızca bir zamanlar. Umarım iki yıl sonra da İmkb meslek lisesinden mezun olacağım. :b
Demir ranzalarda derin uykular
Sahipsiz mısraların nikotin soluğu
Zamansız bir düşle gelen aşk
Ve... buhurdan gibi tüten yalnızlık...
Ağlamaklı şiirlerin ipeksi dokusunda
Siyah tüllerde üzgün bir Matmazel
Kesif bir yalnızlık ve maça kızı,
Yalnızlığın genzi yakan küflü şarkısında...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 30-07-2009, Saat:03:25 PM, Düzenleyen: Matmazel..

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.