Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Hangi İmamhatiplerdensiniz..?
Hangi İmamhatiplerdensiniz..?
AtMaCa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çalış çalış çalış oku oku oku? sonunuz belli yine de
neymıs sonumuz sölede bilelim.....(herkes sen dııl unutma)
hani bir yanımız
dökülür kanımız
yanıyor canımız
yanma dur diyemem...
evet inşirah heryerde ufak bizden
biz nisan'la aynıyız.. Bu arada hoşbuldum ortak
Çöllere bitürlü yağamıyorum,
Siyah gözlerine benide götür,
Artık bu yerlere sığamıyorum...
AtMaCa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çalış çalış çalış oku oku oku? sonunuz belli yine de
İşte buna katılmıyorum
Ben umutluyum sonumuzun değişeceği konusunda.. Karanlığın en koyu olduğu yer sabaha en yakın olan yermiş yeterince koyu bi karanlıktayız dimi..Sabah yakındır yani..
hem sonumuz aynı bile kalsa Rabbimizin ilk emri "oku" dur.O'nun hatırına yine okunur
Çöllere bitürlü yağamıyorum,
Siyah gözlerine benide götür,
Artık bu yerlere sığamıyorum...
Baklalım daha ne kadar beklicez bu kat sayı engelinin kalmasını ve başörtüsü yasağının kalmasını!...
Yani artık öyle alıştı ki millet bu başaörtüsü sorununa resmen ''aman ne olcak açın gitsin'' diyen sayısı her geçen gün artıyo!... Ya bu öyle kolay bişey mi? ilim istediğin taktirde her şekilde tahsil edilir! he disanız amaç ilim değil diploma açıkçası millet aç gözlü olmuş derim!... Ya insanın içinde iman oldumu gerekirse Allah ında izniyle taşı sıkar suyunu çıkartır! Bnce kısacası okumaktan önce Ahalak ve Maneviyat! Tabiki okumakta önemli ama neden önemli elin gavuruna el açmamak için önemli!
elhmdülillah
elhmdülillah
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi